Geen profielfoto aanwezig

By Falize

By Falize is een tassen en sieraden merk. Onze tassen worden ontworpen in Nederland en in Frankrijk. Waar het ontwerp daar wordt gemaakt, worden de tassen in India gemaakt van gerecycled leer.

De tassen zijn kenmerkend door het vrolijke kleurgebruik in combinatie met dierenprints. Daarnaast vinden we het By Falize belangrijk dat de tassen eerlijk worden gemaakt. De tassen worden kleinschalig geproduceerd, door echte ambachtslieden, die hiervoor eerlijk betaald worden. De tassen zijn zo uniek omdat elke samenstelling anders is. De samenstelling van het leer en de kleur veranderd steeds.

By Falize is een tassen merk, maar ook een sieraden merk. Inspiratie voor onze sieraden komt uit de natuur en de reizen die door onze makers gemaak worden. De sieraden zijn vooral zilver en goldplated zilver, gecombineerd met edelsteen en halfedelsteen. Daarnaast wordt er ook regelmatig gebruik gemaakt van Japanse natuurkralen.

Alle producten worden met veel liefde gemaakt. By Falize hoopt dat jij de producten met net zo veel liefde draagt als dat ze gemaakt worden.

 

 

Producten van By Falize

De waardering van www.swanmarket.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 67 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere ervaring te bieden.
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]