Studio Baye

Studio Baye is een merk met de visie om het tijdloze te creëren door middel van sieraden. Een visie om mensen twee keer te laten kijken naar jouw sieraden omdat het iets unieks heeft. De inspiratie voor het tijdloze wat in onze sieraden terug komt, komt uit waar we gevestigd zijn. Den Haag, waar we zowel door de stad als door de natuur geïnspireerd raken. Met het strand in de buurt komt de inspiratie aanwaaien.

Waar we onze inspiratie als Studio Baye gedeeltelijk uit de natuur halen, proberen we de natuur ook iets terug te geven. Zo combineren we vintage items met nieuwe fabriek producten van lage impact of gerecycled materiaal. Maar daarnaast selecteren we ook materialen waarvan we weten dat ze lang mee gaan. Items worden bewust niet verpakt in een plastic verpakking, zodat er minder plastic afval ontstaat.

Naast dat we als Studio Baye het beste voor onze klanten willen, willen we ook het beste voor onze planeet. Unieke, tijdloze items die goed zijn voor mens en aarde is ons doel. Om op deze manier herinneringen van geluk te creëren met de items van ons, Studio Baye.

 

De waardering van www.swanmarket.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 96 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere ervaring te bieden.