Studio Vief

Blijven ontdekken en blijven leren, dat is waar ik met bij studio Vief voor sta. Toch duurde het even voordat ik besloot om mijn hart te gaan volgen en mijn eigen studio begon.

Hoe studio Vief kleine Vief trots maakt.

Altijd al creatief, toch is het dan eng om je er volledig aan toe te geven en mijn eigen studio te beginnen. Kleine Vief zou trots zijn. Al sinds ik klein ben was ik altijd al met van alles en nog wat bezig, tekenen knutselen en ik had een hele verzameling lapjes waar ik van alles en nog wat mee maakte.

En dat stopte ook niet na mijn studie. Na mijn studie bleef ik mezelf ontwikkelen op verschillende creatieve vakken, grafisch ontwerpen, illustraties etc.

Uiteindelijk besloot ik toch maar kleine Vief een kans te geven, en zo opende ik Studio Vief.

Studio Vief maakt alles handgemaakt.

Bij Studio Vief worden de items handgemaakt. Mijn items geven jouw interieur en kinderkamer een originele en unieke touch. De thema’s die je vaak terugziet in de wandhangers zijn dieren en natuur, een vleugje bohemian en vintage en het gebruik van natuurlijke basismaterialen zoals jute. De landelijke en bosrijke omgeving heeft, nu ik het zo omschrijf, toch een aardig invloed op mijn ontwerpen.

De waardering van www.swanmarket.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 65 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere ervaring te bieden.