Geen profielfoto aanwezig

Phixi

PHIXI is een women-owned familiebedrijf van een moeder en twee dochters. PHIXI is voortgekomen uit een liefde voor mooie kleding, styling en het besef dat er ook binnen de kledingindustrie ontwikkelingen moeten plaatsvinden. Naast dat we van de fashion industrie houden, vinden we ook dat we het klimaat ten goede moeten komen. We hebben het altijd al heerlijk gevonden om te struinen over rommelmarktjes op zoek naar de tofste vintage pareltjes.

In 2012 zijn we begonnen als kleinschalige vintage webshop vanuit huis, maar inmiddels hebben we meerdere verkooppunten door Nederland heen en verkopen we ook nieuwe kleding in ons assortiment. Je kan dus echt zeggen, dat we van onze hobby ons werk hebben gemaakt.

Ons doel is om mooie, bijzondere kledingmerken te combineren met hand-picked vintage eyecatchers. En aan onze klanten te laten zien dat het juist tof is om “oud” met “nieuw” te stylen. Zowel voor het creëren van unieke outfits, als het bijdragen aan een duurzamere wereld. We hopen een fijne winkel te zijn voor zowel echte vintage liefhebbers. Als klanten die doorgaans nieuwe kleding kopen, maar hun garderobe graag willen verduurzamen zonder het grote prijskaartje dat hier meestal bij komt kijken.

Kwaliteit, duurzaamheid en individualiteit zijn voor ons kernwaarden. We hebben oog voor mooie, natuurlijke materialen en houden van items met een bijzondere twist. Voor de vintage collectie ligt onze focus op de jaren 80 en 90 en al onze vintage items worden gewassen en/of gestoomd.

Producten van Phixi

Jurken & Rokken

Genie Jurk

 129,00

Broeken & Pakken

Brittany Trousers

 79,00

Jurken & Rokken

Lily Playsuit

 95,00

Jurken & Rokken

Genie Jurk

 99,00

Jurken & Rokken

Arlette Jurk

 99,00

Jurken & Rokken

Besty Jurk

 89,00

Broeken & Pakken

Emma Jeans

 89,00

Jurken & Rokken

Chelsy Jurk

 79,00
De waardering van www.swanmarket.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 96 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere ervaring te bieden.