Verzenden & betalen

Gratis verzenden binnen Nederland

Voor verzendingen binnen Nederland betaal je geen verzendkosten. De kosten voor België en andere landen worden zichtbaar wanneer je je adresgegevens invoert in bij de kassa.

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Echter is dit afhankelijk van de deelnemer, het product wordt namelijk direct door de deelnemer geleverd. Uiteraard zal de deelnemer je bestelling z.s.m. verzenden. Onze gemiddelde levertijd binnen Nederland ligt tussen de 3 tot 5 werkdagen. Alles is uiteraard afhankelijk van de bezorgcapaciteit van de de verschillende vervoerders. Tot nu toe wordt 90% van de pakketjes binnen 3 werkdagen ter bezorging aangeboden. Indien de deelnemer niet in staat is om het product binnen 5 werkdagen bij jou te leveren, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Indien je bestelling bestaat uit producten van meerdere deelnemers, dan kan de levertijd afwijken. Daarnaast is het mogelijk dat je meerdere pakketten ontvangt.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • Gratis voor bestellingen naar Nederland
  • € 4,00 voor bestellingen naar België (dit is een vast tarief. Je zult dus geen extra kosten betalen als je van meerdere deelnemers hebt besteld)

 

Retourneren

Zo meldt je jouw product aan voor retour

  1. Stuur ons een e-mail naar [email protected], waarin je aangeeft wat je bestelnummer is, welk(e) product(en) je wilt ruilen of retourneren en de reden hiervoor.
  2. Retourneer gratis in de winkel of stuur het desbetreffende product terug naar: Swan Market, Melbournestraat 74A, 3047 BJ Rotterdam
  3. Na ontvangst controleren wij het product op beschadigingen
  4. Als het product retour is ontvangen dan hebben we als doel om het bedrag, dat betaald is voor de geretourneerde producten, binnen 5 werkdagen terug te storten

Retourneren in de winkel

Al jouw bestellingen kun je gratis retourneren in 1 van onze winkels in o.a. Rotterdam, Breda, Utrecht, Den Haag, Delft en Leiden. Het aantal locaties breid zich uit, dus kijk hier voor een actueel overzicht. Vermeld bij het retourneren jouw bestelnummer. De verkoper geeft je een papier bewijs van je retour met jouw bestelnummer.

Retourneren per post

Als je je product per post verstuurd betaal je zelf de verzendkosten. Je krijgt wel je aankoopbedrag inclusief verzendkosten van je bestelling van ons retour.

Voorwaarden

Kijk voor de retourvoorwaarden en terugbetaaltijden op deze pagina.