Wij gaan altijd voor een 100% tevreden Swanner! Dus mocht een aankoop toch niet aan jouw wensen voldoen, gaan we dat direct voor je oplossen.

Als je de volgende stappen volgt, is het retourneren van jouw aankoop een fluitje van een cent:

  1. Stuur binnen 14 dagen na ontvangst een e-mail direct naar de maker(s), en / of naar [email protected].
  2. Vermeld daarin het bestelnummer, welk(e) product(en) je wil ruilen / retourneren, en een eventuele reden voor retour.
  3. Ontvang van ons een retoursinstructie terug en verstuur de retourzending.
  4. Ontvang het aankoopbedrag binnen 5 dagen terug, op de door jou gebruikte betalingswijze. Dit bedrag wordt overgemaakt wanneer het product in juiste staat retour is ontvangen, en is gecontroleerd door de maker.

Let op

  • Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk –  in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  • Hygiënische producten mogen niet worden geretourneerd indien deze verzegeld waren, en dit zegel is verbroken.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer worden geretourneerd.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren in de Swan Market winkels

Je kan jouw online aankoop in overleg ook retourneren in de Swan Market winkels. Daarvoor dien je wel eerst jouw retouraanvraag te hebben aangemeld via de bovenstaande stap 1.