Wij gaan altijd voor een 100% tevreden Swanner! Dus mocht een aankoop toch niet aan jouw wensen voldoen, dan gaan we dat direct en goed voor je oplossen.

Als je de volgende stappen doorloopt, dan moet het retourneren van jouw aankoop een fluitje van een cent zijn:

  1. Stuur ons een e-mail naar [email protected], waarin je aangeeft wat je bestelnummer is, welk(e) product(en) je wilt ruilen of retourneren en de reden hiervoor.
  2. Retourneer gratis in de winkel of stuur het desbetreffende product terug naar: Swan Market, Oude Binnenweg 137, 3012 JD, Rotterdam
  3. Na ontvangst controleren wij het product op beschadigingen
  4. Als het product retour is ontvangen dan hebben we als doel om het bedrag, dat betaald is voor de geretourneerde producten, binnen 5 werkdagen terug te storten

LET OP:

  • Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk –  in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  • Hygiënische producten mogen niet geretourneerd worden indien deze verzegeld waren én deze zijn verbroken.

HERROEPINGSRECHT:

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,75 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.