Supernoud

Supernoud is een mode en lifestyle bedrijf. Onze producten zijn geïnspireerd op allerlei reizen. Met aandacht voor de mens, dier en onze planeet.

Stoer, creatief en met een oog voor duurzaamheid en kwaliteit, en altijd met een knipoog, dit is de omschrijving die bij Supernoud past.

Onze naam is opvallend, maar dit bevat wel de lijn naar wie we zijn. Supernoud is een astronaut die keer op keer bijzondere plekjes ontdekt. Zijn verwondering, zijn creatieve reis en de mooiste plekje dragen wij door in onze kleding en producten.

Noud is in 1968 afgeschoten naar de maan. Het was als astronaut één van de vele pogingen om de maan te bereiken. Helaas mocht het voor Supernoud niet zo zijn. Hij raakte in een verkeerde baan terecht en zag de aarde aan zichzelf verdwijnen. Toen de aarde weer in het vizier kwam is het hem gelukt om met zijn laatste stuwraket weer terug te komen op de Aarde.

Noud heeft ons de inspiratie gegeven voor al onze producten die wij met veel liefde maken. Hopelijk worden onze producten met net zoveel liefde gedragen.

Producten van Supernoud

Heren Truien

On Tour Pink

 79,95

Tops & T-shirts

On Tour

 34,95

Tops & T-shirts

On Tour Heavy green

 34,95

Tops & T-shirts

Weirdo Heavy Red

 34,95

Heren Truien

Yellow Dragon

 79,95

Heren Truien

In the City Mint

 89,95

Tops & T-shirts

Pink Punch

 39,95

Tops & T-shirts

Youthful Explosion

 39,95
De waardering van www.swanmarket.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 96 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere ervaring te bieden.