Vernooy Wear

It is time to shine. 
 
Als kind was de zondag mijn favoriete dag van de week want dat was de dag dat ik mijn eigen outfit mocht uitzoeken. Als kind maakte mijn moeder altijd mijn kleren en ik vond dat geweldig. En als kind was ik verliefd op turnen en alle leuke turnpakjes die daarbij hoorde.
Nu, als volwassene ben ik verliefd geworden op yoga en alle mooie yogaoutfits die er te vinden zijn. Hoe meer ik aan yoga deed, hoe meer ik droomde over het maken van mijn eigen yogakleding en hoe meer ik droomde, hoe realistischer het werd.
Vernooy Wear is ontworpen om je krachtig en omgeven te voelen door de natuur. Om je te verbinden met je ware aard en die met trots uit te drukken. Je mooi te voelen en je licht te laten schijnen waar je ook gaat.
Alle Vernooy Wear kleding wordt handgemaakt in Den Haag. Zonder het volgen van de traditionele fashion seizoenen en geproduceerd in limited stock om overproductie te voorkomen. De stof die wordt gebruikt is gemaakt van gerecycled plastic en 2% van de opbrengsten gaan naar Trees for All.
Love your nature.

Producten van Vernooy Wear

Broeken & Pakken

Glacier Legging

 99,00

Tops & T-shirts

Glacier Top

 49,00

Tops & T-shirts

Cloud Top

 49,00

Broeken & Pakken

Cloud Legging

 99,00
De waardering van www.swanmarket.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 96 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere ervaring te bieden.