Vonkzeefdrukken

Frans Vonk is door een cursus zeefdrukken zo enthousiast geraakt door deze grafische techniek, dat hij allerlei materialen zelf is gaan verzamelen. Dit leidde er toe dat hij een klein atelier moest huren om alle spullen een plek te geven. Hierdoor kon hij ook zelfstandig zijn techniek verder ontwikkelen.

Inmiddels is al enkele jaren het creatieve bedrijfje Vonkzeefdrukken opgericht en hebben Frans en Judith een groter atelier in ateliergebouw De Wasserij in Maassluis betrokken.

De grafische werken die zij maken hebben veelal een fotografische basis en worden gedrukt op papier en textiel (kleding en tassen). Andere grafische technieken, zoals bijvoorbeeld etsen, of schilderen in mixed media worden niet geschuwd.

De belangrijkste inspiratiebronnen zijn Rotterdam met zijn uitgebreide havengebied, maar ook  afbeeldingen uit de natuur of portretten worden regelmatig gebruikt.

Het “Rotterdam-thema” is dan ook de reden dat onze producten alleen in de Swan winkel in Rotterdam te vinden zijn (en in de online shop).

De waardering van www.swanmarket.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 97 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere ervaring te bieden.