Atelier Quillacinga

Hola. ¿Cómo estás?

Mijn naam is Paola, eigenaar van Atelier Quillacinga. Ik ben een Colombiaanse vrouw die al meer dan 20 jaar in Nederland woont en die houdt van kleuren, met diepe bewondering voor de schoonheid van met name Colombiaanse handgemaakte sieraden. Mijn droom is om het beste van mijn Colombiaanse wortels en cultuur naar andere mensen in de wereld te brengen. Daarom ben ik begonnen met leren van en samenwerken met Colombiaanse ambachtslieden, waarbij ik opvallende ambachtelijke sieraden ontwerp en maak.

De collecties zijn geïnspireerd op de kleuren, vormen en texturen van Latijns-Amerika, gecombineerd in sommige gevallen met de moderne stijl van Nederland. Ze weerspiegelen mijn diverse achtergrond en creativiteit. Unieke stukken gemaakt met de beste materialen en veel liefde, die volledig gepersonaliseerd kunnen worden.

Bij Atelier Quillacinga creëren we tijdloze schatten. Ze kopen is een unieke, betekenisvolle manier om de mensen van Colombia te eren voor hun kracht, moed en creativiteit, en met name de ambachtslieden die met mij samenwerken. Leg een stukje van de ziel van het land in de palm van je hand en laat je inspireren. Gemaakt met passie vanuit Colombia/Nederland naar de hele wereld! Een deel van de winst gaat naar sociale projecten. Omdat liefde en mededogen delen zoetheid aan ons leven toevoegt. Wees gelukkig! Se Feliz!

Producten van Atelier Quillacinga

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 189 reviews.