BrocantUrs

Trendy tassen en handgemaakte sieraden, waaronder kettingen, armbanden, oorbellen en sjaal/vest spelden, behoren tot mijn creatieve uitingen. Ik werk met Bobbiny Jumbo, een hoogwaardig gevlochten koord, vervaardigd met de beste kwaliteit gerecycled ongeverfd katoen en een stevige polyester kern. Dit resulteert in soepele, maar uiterst robuuste koorden, verkrijgbaar in prachtige trendy kleuren.

Elk stuk dat ik maak is uniek, omdat alles met de hand wordt vervaardigd. Mijn passie voor creativiteit komt ook tot uiting in andere vormen, zoals schilderen, het maken van beren, miniaturen voor poppenhuizen, en meer. Echter, momenteel ligt mijn focus op het ontwikkelen van nieuwe items met de prachtige koorden.

Mijn reis begon met haakworkshops, waar ik enkele jaren geleden in aanraking kwam met deze koorden. De uitzonderlijke kwaliteit en schitterende kleuren hebben me geïnspireerd om verder te verkennen wat er allemaal mogelijk is. Dit heeft geresulteerd in een verschuiving van mijn winkeltje, ooit begonnen als een brocante winkel, naar een ruimte waar mijn tassen en sieraden nu de hoofdrol spelen. Als moeder van een volwassen zoon geniet ik van het continue proces van creatie en ontwikkeling met deze prachtige koorden.

Producten van BrocantUrs

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 203 reviews.