Glas Studio Nouck

Mijn naam is Nanouck van Iersel en ik ben de oprichtster van Glas studio Nouck. Mijn glas studio in Rotterdam is op dit moment nog gevestigd aan huis. Ik droom ervan om binnenkort een studio buiten de deur te mogen openen.

Door mijn ervaringen met kleur, licht, ontwerpen en om dit op een ambachtelijke manier te kunnen combineren, kwam ik in aanraking met glas in lood. Ik ben altijd al dol geweest op licht. Het geeft sfeer aan een omgeving en maakt een gevoel los bij je: En zeg toch eerlijk wie kijkt er niet graag naar zonlicht dat met gekleurd glas speelt.

Vol passie werk ik aan mijn glas in lood projecten en geniet van de bijna eindeloze mogelijkheden in kleur, structuur en het creëren van een mooi lijnenspel. Ik hoop op deze manier iedereen een klein stukje kleur en het plezier van licht in huis te geven. In mijn ontwerpen gebruik ik voornamelijk gerecycled glas. Ook voor mijn verpakkingsmateriaal van een bestelling maak ik gebruik van gerecyclede materialen.

Door te spelen met verschillende structuren glas krijg je een beeldschoon schouwspel dat reflecteert op de muur of de grond als de zon zijn licht erop laat schijnen maar, ook op de grauwen dagen zorgen de ontwerpen ervoor dat je kleur op de dag hebt. Glas in lood is namelijk dynamisch en veranderen gaande de dag als het licht veranderd op de dag

Producten van Glas Studio Nouck

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 189 reviews.