Knightwood.studios

Hoi iedereen! Mijn naam is Lisanne en ik ben de eigenaar van Knightwood.studios. Ik ben dit bedrijf begonnen om mijn eigen creativiteit ergens kwijt te kunnen op gebieden die me erg aanspreken. Dit is onder andere het maken van illustraties en haakwerken!

Mijn inspiratie bron voor mijn illustraties stemt uit het kijken naar het verleden. Denk bijvoorbeeld aan de middeleeuwen! Door de oude illustraties in manuscripten te gebruiken en een nieuw jasje te geven wil ik mensen laten inspireren. Het is niet zoals vele mensen denken als ze het woordje "middeleeuwen" horen, alleen maar viezigheid en stank. Het was juist het tegenovergestelde! De felgekleurde tekeningen die ze toen destijds maakte, is iets wat me erg aanstaat, dit is ook mede door mijn opleiding.

Qua haakwerk ben ik erg actief bezig met het maken van nep bloemen en accessoires voor boeken. Het mooi van gehaakte bloemen is dat ze nooit zullen vergaan. En door meerdere opties te hebben kun je elke week een ander boeketje neerzetten om naar te kijken.

Het boek accessoires die ik maak zijn bedoeld om op een fleurige manier je boeken veilig mee te nemen als je ergens heen gaat. De boekbeschermers komen in allemaal kleuren en daarbij hoort ook natuurlijk een vrolijke boekenlegger.

Buiten wat ik heb omschreven ben ik van vele markten thuis, dus verwacht verschillende producten buiten illustraties en haakwerk om!

Producten van Knightwood.studios

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 195 reviews.