SophiArt

SophiArt, From trash to Treasure.

SophiArt is meer dan een sieradenmerk. Het is een levensstijl. We zetten ons af tegen het snelle leven, de rat-race met onvoorstelbaar veel indrukken en impulsen.

Tijdens onze zoektocht naar een rustiger en vrijer leven wilden we ook meewerken aan een duurzamere wereld en de wegwerpmaatschappij waar we inzitten afwijzen, een sieradenlijn neerzetten van hergebruikte materialen en zonder enig gebruik van elektrische apparaten. Een sieradenlijn die rust  maar ook beweging uitstraalt. Beweging in de vorm van een dans, van muziek!

We wilden dat het lijnenspel van de sieraden symbool staat voor de verbinding tussen twee wezens en het sieraad moet zwaar genoeg zijn, om de drager/ draagster geaard te houden in dit leven.

We kunnen met volle overtuiging zeggen dat het ons is gelukt!

Met hergebruikt koper ontstaan de meest prachtige creaties uit onze handen, gemaakt onder de Portugese zon in een ongedwongen sfeer en in alle rust. 

SophiArt is puur in haar uitersten. Geen compromissen. 100% passie en trots.

Ambacht & kwaliteit ontworpen en handgemaakt in Portugal door Sophia en Rob. Wereldwijd kun je geen tweede vinden van welk ontwerp van ons ook! Elk exemplaar is uniek met zijn eigen verhaal.

Producten van SophiArt

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 209 reviews.