To The Eternal

Ik ben Sai Poojitha. Ik kwam naar Nederland voor mijn technische master en ben hier blijven werken. Ik begon met tekenen als ontspanning tussen mijn werkzaamheden door. Maar hoe meer ik tekende, kwam ik erachter dat kunst mijn passie is en me een gevoel van compleetheid geeft.

De creatieve energie in mij wil vrij stromen, zoals de natuur. Vaak geeft een vogel of bloem me een prachtig liefdevol gevoel in mijn hart. Dat is wanneer ik weet dat ik de aquarel van wat ik zie moet creëren. Mijn hoofd wil een omtrek/schets tekenen en dan doorgaan, maar mijn hart zegt gewoon doen.

Alle schilderijen die prachtig bleken te zijn, zijn degene waar ik heel weinig of helemaal geen omtrek heb gebruikt. Ik wil spelen met de intuïtie om te zien waar mijn hart en hand naartoe gaan.

Ik volg meestal een losse aquareltechniek met een waterkwast om de magie van pigment dat door water stroomt te zien en intuïtie die me leidt om het water te volgen. Ik wil dezelfde vreugde delen die ik ervaar met de wereld om me heen door middel van aquarel.

'To The Eternal' gaat helemaal over de natuur en de schoonheid ervan. Dit is wat mijn levensmissie is!

Producten van To The Eternal

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 179 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere ervaring te bieden.