Vous Desirez

Sinds 2012 ontwerp en maak ik leren tassen en accessoiries in mijn atelier in Zoeterwoude onder het label Vous Desirez, dat staat voor "Wat u wenst". Atelier aan huis groeide uit naar atelier/winkel buitenshuis waar ik tot de eerste Corona-lockdown met veel plezier tassen maakte in opdracht en naar wens van mijn klanten. Waaronder ook tassen van leren jassen als Dierbare herinnering.

Sinds juni 2020 heb ik mijn atelier weer aan huis en richt ik me met name op het ontwerpen en maken van verschillende collecties. Maatwerk is ook nog steeds mogelijk.

MyNature by VousDesirez is een collectie tassen en accessoiries, vervaardigd van volle nerf rundleer met plantaardige nalooiing in de natuurlijke kleuren tan, cognac, marrone en off-black. Stoere elegantie, tijdloos, minimalistisch.

Color your Life by VousDesirez is een kleurige collectie van unieke tassen en accessoiries, vervaardigd van re-used leather. Alle tassen zijn anders, kleurrijk, om vrolijk van te worden! Omdat alle producten in deze collectie uniek zijn, zijn ze uitsluitend verkrijgbaar in de SwanStore Leiden en op enkele Swanmarkets.

Bekijk mijn producten ook in de volgende winkels:

Producten van Vous Desirez

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 189 reviews.