Art Print Hotel

Mijn naam is Maite, de creatieve kracht achter het Art Print Hotel. Geboren in Spanje, maar zo'n 20 jaar geleden naar Nederland verhuisd. Van jongs af aan was creativiteit al een belangrijk onderdeel van mijn leven. Waarschijnlijk heeft de kunstenaarsachtergrond van mijn vader mijn vroege belangstelling voor kunst beïnvloed. Echter, pas na mijn verhuizing naar Nederland begon ik serieuzer te werken aan kunst en streefde ik ernaar om het een centrale plek in mijn leven te geven.

Mijn artistieke reis begon vroeg, maar het was vooral in Nederland dat ik consistent werkte aan creaties die verbonden waren met kunst. Mijn voorliefde voor collages komt voort uit mijn liefde voor foto's, vooral de echt oude exemplaren. Het boeit me om met deze beelden mijn eigen nieuwe werelden te creëren, waarbij ik oude foto's combineer met mijn tekeningen, texturen en alles wat mijn aandacht trekt.

Kleine details en het waarborgen van productkwaliteit zijn cruciaal in mijn werk. Mijn inspiratie haal ik uit de foto's en objecten die ik online en op vlooienmarkten verzamel. In mijn creatieve proces vermeng ik deze vondsten met mijn eigen dromen en herinneringen, waardoor elk stuk een uniek verhaal vertelt.

Het creëren van mijn kunst beschouw ik als het opbouwen van verschillende lagen tot één geheel, vergelijkbaar met de diverse lagen van het leven zelf. Dit proces, dat soms vlot verloopt en soms uitdagend is, weerspiegelt de complexiteit van het leven.

Mijn werkwijze is spontaan; ik volg mijn intuïtie. Mijn doel is om helderheid te brengen, beweging te creëren en een verhaal te vertellen dat voor elke toeschouwer anders is. Dit begint vaak met één enkele zeer oude afbeelding, meestal in zwart-wit.

Wat betreft mijn gereedschap vertrouw ik op mijn camera, scanner, iPad Pro met programma's zoals Procreate of Photoshop, en mijn printer. Het afdrukken van al mijn werk doe ik zelf om elk detail te controleren en ervoor te zorgen dat het eindproduct voldoet aan de normen die ik wil bieden aan mijn gewaardeerde klanten.

Producten van Art Print Hotel

  Oorspronkelijke prijs was: € 20,00.Huidige prijs is: € 10,00.

  Tassen

  Nandi Flakes

   24,99

  Tassen

  Nandi Shapes

   24,99

  Tassen

  Nandi Curves

   24,99

  Tassen

  Nandi Kente

   24,99

  Tassen

  Nandi Dye

   24,99

  Tassen

  Nandi blue

   24,99

  Tassen

  Nanny Flakes

   39,99

  Tassen

  Nanny Curves

   39,99

  Tassen

  Nanny Dye

   39,99

  Kettingen

  Selene choker

   25,00
  Oorspronkelijke prijs was: € 55,00.Huidige prijs is: € 52,23.
  Oorspronkelijke prijs was: € 55,00.Huidige prijs is: € 50,00.
  Oorspronkelijke prijs was: € 55,00.Huidige prijs is: € 50,00.
De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 209 reviews.