Aysel's Choice

Mijn naam is Aysel. Ik ben geboren in Turkije en woon in Amsterdam. Met een passie voor vrouwenemancipatie, ambachten en culturen, heb ik Aysels’s Choice opgericht en is mijn droom werkelijkheid geworden.

Aysel's Choice is een webshop die woon- en modeaccessoires aanbiedt, gemaakt door vrouwelijke (ondernemers) uit Turkije. Mijn webshop is een platform dat symbool staat voor creativiteit, verbinden van culturen en het oude met hedendaagse doordat er gebruik wordt gemaakt met traditionele technieken en materialen. De producten zijn handgemaakt met name van gerecyclede materialen.

Elk product is uniek en gemaakt door vrouwen met een eigen verhaal over hun ambities, dromen en uitdagingen. Met Aysel’s Choice bieden we niet alleen prachtige tassen, sjaals, sierkussen en tafelkleden maar nemen ook onze maatschappelijk verantwoordelijkheid om de economische zelfstandigheid van vrouwen in Turkije te bevorderen en bij te dragen bij aan een betere toekomst voor ons, een duurzame wereld.

Ontdek onze unieke items die we aanbieden en staat de gewenste maat of kleur er niet tussen? Laat het ons weten, dan maken wij het voor u op maat.

Producten van Aysel's Choice

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 179 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere ervaring te bieden.