Flourishing Stones

Ik begon met het maken van kettingen met edelstenen puur voor mezelf. Totdat ik aanvragen kreeg om ook voor anderen een ketting te maken. Ik maak zowel kettingen op aanvraag, wat betekent dat iemand al een voorkeur heeft voor bepaalde stenen of het aan mij overlaat om iets samen te stellen naar wat die persoon nodig heeft. Maar ik maak ook standaard kettingen met combinaties van stenen die ik mooi vind.

Ik hou van een uitdaging dus heeft iemand een bepaalde wens dan kijk ik wat ik daarin kan doen. Zo kan je bij mij ook terecht wanneer je op zoek bent naar een bepaalde ring met steen of een set oorbellen.

De edelstenen die ik in de winkel haal beoordeel ik op (natuurlijk) kwaliteit en vorm. Om er een mooie bedel van te kunnen maken is het belangrijk dat er een punt zit waar ik de cap (de bovenkant van een bedel) goed op kan lijmen. Het is wel wat werk om een cap in de juiste vorm te krijgen, daarna moeten de stenen met cap een tijd drogen. Daarna begint het leukste gedeelte; de stenen kunnen aan de ketting. Vaak zie ik al precies hoe ze mooi vallen.

Bij een bestelling zit altijd een kaartje met een uitleg over de werking van de stenen.

Producten van Flourishing Stones

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 179 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere ervaring te bieden.