House of Koko

In de wereld van House of Koko begon het allemaal op het rugbyveld, waar Cocky en Kim elkaar vonden in een gedeelde passie voor sport en avontuur. Maar achter die stoere tackles en speelse rivaliteit ontdekten ze een gemeenschappelijke liefde voor iets verrassends - groen.

Cocky en Kim, de gezichten achter House of Koko, zijn twee vriendinnen die al lang en graag met hun handen werken. Met een verlangen om de wereld om hen heen groener te maken en een eigenzinnige draai te geven aan de norm, begonnen ze aan een avontuur dat hun leven en dat van anderen zou veranderen.

Het begon allemaal met Kokedamas - prachtige plantenbollen die oorspronkelijk met mos werden gemaakt. Maar, zoals dat gaat, ontdekten Cocky en Kim al snel dat mos zijn eigen ideeën had over groeien en gedijen. Dus, vastberaden om de perfecte groene metgezel te creëren zonder schimmeldrama, besloten ze hun eigen weg te banen met kokosvezel.

Maar hun verhaal gaat niet alleen over het maken van mooie dingen; het gaat ook over het maken van een verschil. Met een diepgewortelde overtuiging dat iedereen gelukkiger wordt van planten, besloten Cocky en Kim samen te werken met de sociale werkplaats in hun eigen stad, Den Haag.

Nu, met trots en vreugde, maken de getalenteerde mensen van de sociale werkplaats de plantjes voor House of Koko. Van het vormen van de kokosvezel tot het afdrukken van de kaartjes - elk aspect van het proces draagt bij aan een groter gevoel van gemeenschap en voldoening.

Voor House of Koko is het simpel: zij blij, wij blij. Het is een win-win situatie waarin iedereen wint - van de mensen die de Kokedamas maken tot degenen die ze met liefde in hun huis verwelkomen. Dus, stap in de wereld van House of Koko, waar groen, rugby en gemeenschap samenkomen voor een avontuur dat bloeit en groeit.

Producten van House of Koko

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 209 reviews.