Nouk-san

Nouk-san is een stationery collectie met een verhaal om te vertellen. 


Omdat ik het leuk vind om te dagdromen over verhalen, vind ik het leuk om dit te delen in de vorm van illustraties en stationery. Terwijl ik vroeger dacht vooral te willen schrijven, is gebleken dat ik vooral een visueel denker ben. Een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden. Dit breng ik graag naar voren in mijn producten.


Creativiteit is me met de paplepel ingegoten. Ik heb altijd getekend, aangemoedigd door mijn ouders. Op school vond ik dit altijd het leukste vak. Toen ik wat ouder werd, ben ik begonnen met het verzamelen van kaarten. Later voegde ik hier ook stationery aan toe. Iedereen die me kent, weet dat ik een echte papierliefhebber ben. Dus toen ik mijn eigen bedrijf in 2011 startte, was het verrassing dat ik ook mijn eigen ontwerpen wilde laten drukken en verkopen. Wat gestart is als een kleine shop op mijn blog is nu een gehele collectie met allerlei verschillende illustraties en producten.


Ik denk dat het belangrijk is om milieubewust te zijn. Natuurlijk maak je met papier gebruik van de natuur, dus ik geef graag een beetje terug. Dat is dan ook waarom ik heel bewust kies voor producten en verpakkingen zonder plastic. Ook laat ik het meeste drukken op FSC papier. De wereld moet namelijk bewoonbaar blijven voor alle generaties die nog komen, inclusief mijn eigen dochters.


Ik houd van stationery en ik deel deze passie graag met jou! Hopelijk tot snel :)

Producten van Nouk-san

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 189 reviews.