Raines Bows and Scrunchies

Ik maak handgemaakte haaraccessoires, en mijn belangrijkste doel bij het opzetten van dit bedrijf is het leveren van duurzame en functionele haarproducten. Bij alles wat ik doe, houd ik altijd rekening met de voorkeur van mijn klanten. Voor mijn haaraccessoires zorg ik er altijd voor dat de stoffen en materialen die ik gebruik sterk en stevig zijn, zodat mensen ze lang kunnen gebruiken en tevreden kunnen zijn.

Mijn bedrijf begon met mijn liefde voor haarstrikken. Ik knip ook strikken uit mijn oude kleding en match ze soms met mijn outfit.

Ik beschouw haarstrikken en scrunchies altijd als onderdeel van mijn mode.

Ik wil dat mijn merk bekend staat als een handgemaakte maker die niet alleen mooie haaraccessoires levert, maar ook van hoge kwaliteit, ook al is het tegenwoordig erg gemakkelijk om producten te verkrijgen die snel en goedkoop gemaakt zijn. Ik wil dat de handgemaakte industrie opvalt op de markt, ik geloof sterk dat hoge kwaliteit en het verhaal erachter alles zijn. Ik wil dat mijn kleine bedrijf een van de bewijzen wordt dat handgemaakte goederen altijd de beste manier zijn voor een duurzaam en economisch leven.

Producten van Raines Bows and Scrunchies

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 202 reviews.