Sterkstael

Wij maken o.a. plantdragers en wijnrekken van staal. Alles wordt met een matte poedercoating afgewerkt, zodat deze lang meegaan een een stoere uitstraling hebben.

Samen met mijn broers, Pieter en Cees, hebben wij ruim 2 jaar geleden Sterkstael opgericht. Mijn broers ontwierpen en maakten hiervoor al plankdragers en eikenhouten meubelen. Zij merkten dat de vraag naar plankdragers toenam en wilden het assortiment uitbreiden en de zaken wat professioneler aanpakken. Op dat moment ben ik erbij aangesloten om de webshop en het verdere creatieve deel in te vullen.

Sterkstael staat voor een hoogwaardig product met een lange levensduur. Hierom produceren wij alles zelf en laten de beugels en overige producten poedercoaten. 100% gemaakt in Nederland! Om ons te onderscheiden van andere leveranciers kijken wij continue naar nieuwe ideeën en kleuren. Hieruit is bijvoorbeeld de gouden lijn ontstaan.

Voor ons eigen huis was ik op zoek naar een oplossing voor het ophangen van mijn bloempotten aan de muur, maar hiervoor kon ik naar mijn smaak geen passende oplossing vinden. Zo is de plantdrager ‘Flora’ ontstaan.

Inmiddels hebben wij deze in verschillende kleuren op de markt gebracht, passend bij de meest gangbare potmaten en kleuren die aansluiten bij de huidige trends.

Omdat wij kwaliteit en duurzaamheid belangrijk vinden, zijn wij ook op zoek gegaan naar potten die precies bij ons product aansluiten (met name om de onderzijde fraai af te werken). Hiervoor zijn wij een samenwerking aangegaan met een Nederlands bedrijf die van PLA (een biologisch afbreekbaar kunststof) 3-dimensionaal bloempotten voor Sterkstael print. Dit gaf ons ook de mogelijkheid om een eigen origineel ontwerp te maken die niet alleen perfect past, maar ook aansluit bij onze doelstellingen.

Onze ambitie is om Sterkstael te laten groeien met nieuwe, originele en verfrissende producten. Kortom, alles wordt in Nederland gemaakt, wij streven naar producten van hoge kwaliteit en worden gelukkig van onze klanten en hun positieve reacties!

Producten van Sterkstael

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 195 reviews.