10 producten rond de 10 euro

10 heerlijke hebbedingetjes van rond de € 10,-

Koop jij liever een aantal “kleinere” cadeaus of verwennerijen dan één groot cadeau, neem dan twee minuutjes de tijd om door onze selectie door te nemen:

1. Melkweg mondkapje van P-Dit

Dit mondkapje ademt lekker door en ziet er vooral flitsend uit, zonder dat het teveel opvalt. We dragen ze zelf ook!

€ 7,50

2. Marimo’s

Geen tijd voor een huisdier, maar wel zin in een levend plantje, dat wel 100 jaar oud kan worden? Dan is dit jouw nieuwe maatje, die niet uitgelaten hoeft te worden. Ze voelen ook heerlijk aan, als je ze even door jouw handen laat rollen en je hoeft slechts 1x in de twee weken het water te verversen. Absolute musthave van This is not a pizza!

3. Jungle Bowl

Wil je fijne bakjes, die 100% gerecycled zijn? Vroeger werden de kokosnoten alleen voor het vruchtvlees en de melk gebruikt, maar To Jungle zorgt ervoor dat de “schil” hergebruikt wordt. Hier worden wij blij van!!

€ 8,95

4. Portemonnee

Wat een schatjes van By Falize zijn dit! En wat een heerlijke prijsje ook… compact en “good looking”, wat willen we nog meer?

€ 6,95

5. Tandenborstel Bamboe

Plastic tandenborstels die niet te recyclen zijn behoren in de toekomst tot het verleden. Steeds meer alternatieven komen er op de markt. To Jungle heeft hele fijne tandenborstels in hun collectie, je hebt ze ook met een reiskoker en hele lekkere tandenpoets-tabs bij! Wil jij ook de switch naar plastic-loos tandenpoetsen maken?

€ 3,95

6. Droogbloemen

Deze droogbloemen zijn helemaal “hot”! Leuke kleurrijke bosjes uit de collectie van SHPPR Lifestyle in verschillende geuren en kleuren. Teveel om te kiezen eigenlijk!

€ 8,95

7. Unisex armbanden

Helder Dutch Design heeft zo ontzettend veel armbanden voor hem en voor haar! Super strakke designs, die erg lang meegaan. Super leuk om cadeau te doen en als je ze voor jezelf koopt, dan hou je het niet bij eentje! 😉

€ 9,90

8. Posters

Wij houden zo erg van die “bij elkaar gezochte” muren… Diverse kleine toffe items, met lijstjes, hangers, haken, die overal vandaan komen. Alles met een eigen geschiedenis en verhaal! Micastricas heeft super leuke posters voor hele leuke prijsjes!

€ 3,50

9. Jungle Kokosnoot Bestek

Ja ja! We blijven duurzaam! Super fijn herbruikbaar bestek! Als je de kosten van alle plastic bestek, die je hebt gekocht voor de picknicks en/of verjaardagen bij elkaar optelt en beseft dat die allemaal bij het vuil terechtkomen, dan is dit kokosnootbestekset van To Jungle een mooi alternatief!

€ 9,90

10. Porseleine kopjes

Waanzinnig toffe koffie-/theemokken van Urban Nature Culture uit de collectie van SHPPR Lifestyle. Super stijlvol en heel elegant, absolute musthave!

€ 10,95

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 203 reviews.