Blue Monday: 5 producten om blij van te worden

Blue Monday…

Hè bah, het is alweer de derde maandag van januari, beter bekend als de meest deprimerende dag van het jaar. Maar daar gaan wij verandering in brengen! Wij hebben vijf van de leukste items van Swan Market gezocht zodat jij deze dag (en de rest van het jaar) vrolijk doorkomt.

1. Goede voornemens?

Lekker boeiend! Je hoeft niet alleen in januari nieuwe voornemens te bedenken (om ze vervolgens na een paar weken alweer te verbreken). Wil je ergens echt voor gaan? Dan kan dat ook in mei of augustus wanneer je niet de druk voelt van de new year new me. 

Dit geweldige tegeltje van Gekkiggeit past perfect bij het verbreken van jouw goede voornemen om gezonder te eten. Hou van jezelf en van je lichaam, dat is het állerbelangrijkste. Je bent prachtig!

2. Maak het gezellig!

Wat is er nou beter voor je humeur dat je huis gezellig maken deze winter? Met deze toffe posters van Micastricas zorg jij dat er snel weer een lach op jouw gezicht verschijnt. Door de vele verschillende posters maak jij zo een geweldige gallery wall in huis waardoor je Blue Monday zo weer vergeet.

3. Warme kleding

Maak een lekkere kop thee, pak een goed boek en doe je zachtste en warmste vest of trui aan! Dit heerlijke wolblend vest van PHIXI is perfect voor deze maandag (en voor de rest van de winter!). Wedden dat het binnen no-time alweer dinsdag is? Dan is Blue Monday allang weer voorbij.

4. Koffie… heel veel koffie

“Just give me the coffee and no one is gonna get hurt”. Zeg nou zelf, een goed bakje koffie in de ochtend maakt elke dag gelijk een heel stuk beter. En al helemaal als je het drinkt uit een fleurig kopje! Zit jouw nieuwe favoriet hier al tussen?

5. Iets liefs doen voor een ander

Een glimlach bezorgen op het gezicht van een vriend of vriendin zorgt geheid ook voor een glimlach op je eigen gezicht! Stuur bijvoorbeeld eens een lief kaartje naar iemand, omdat we elkaar in deze tijden zoveel minder zien dan normaal. Hier zijn drie van onze favorieten van Studio Loli!

Meer dingen om blij van te worden!

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 168 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere ervaring te bieden.