Boost jouw webshop omzet voor de feestdagen!

Masterclass creatieven Margriet de Makers Coach

Herken je dat? Dat je te weinig omzet draait, terwijl je zoveel tijd, moeite en liefde in jouw producten steekt? Margriet van de Makers Coach is ook eens op dit punt geweest en gaat jou hiermee helpen! Op 15 november geeft ze een Masterclass speciaal voor creatieve makers. Kom je ook gezellig aanschuiven?

Margriet heeft al zo’n 10 jaar ervaring als ondernemende maker van tassen. Tijdens haar eigen collectie jaren stond haar webshop omzet op €120.000 per jaar. Inmiddels focust ze zich nu alleen nog maar op maatwerk.

Die grote omzet behalen was natuurlijk niet makkelijk! De weg ernaartoe bestond uit vallen en opstaan. Ze heeft zoveel fouten gemaakt. Als mede-maker wil ze jou hiervoor behoeden en ervoor zorgen dat je jouw doelen sneller kan bereiken. Of je nu een webshop hebt of niet. Natuurlijk leer je van je fouten, maar hoe fijn is het om op voorhand te weten wat je wel en niet moet doen?

Margriet Meijer

“Ik weet als geen ander hoe frustrerend het is om een prachtproduct te maken maar geen klanten in je webshop te krijgen. En als ze al komen is het een hele uitdaging om er een kopende klant van te maken. Deze Masterclass staat bol van alle – dure – lessen die ik zelf heb geleerd als het op een converterende webshop aankomt. Doe mee en geef je webshop een boost in de drukste tijd van het jaar.”

Voor wie is de masterclass?

Deze Masterclass is voor allerlei soorten makers die:

  • willen weten hoe ze een killer productpagina of over ons pagina kunnen maken
  • meer geld willen verdienen met hun webshop
  • willen leren hoe je als productmaker een webshop kunt optimaliseren
  • tijd over willen houden om te kunnen maken
  • willen leren van een fellow-maker die dezelfde taal spreekt én geen valse beloftes maakt!

Wat leer je van de masterclass?

De Masterclass staat in het teken van de volgende vier pijlers:

1. Vindbaarheid

Hoe zorg je dat potentiële klanten naar je webshop of website trekt? Hoe zorg je dat je gevonden wordt?

2. Blijven plakken

Je wilt natuurlijk dat je bezoeker blijft hangen, rondneust en verliefd wordt op jouw zelfgemaakte producten. Hoe houd je ze dan binnen en warm?

3. Kassa!

Eenmaal warm en enthousiast beweeg je jouw potentiële klant naar je winkelwagen. Margriet vertelt je welk cruciaal element nodig is om te zorgen dat deze dolenthousiaste persoon op de KOOP-knop drukt en je dus een bestelling binnen hebt!

4. Trouwe klanten

De klant heeft je gevonden, is gecharmeerd van je aanbod en heeft gekocht. Hoe zorg je ervoor dat deze persoon over je gaat vertellen én weer een aankoop bij je doet?

Online masterclass

De masterclass is lekker online. Leer dus vanuit je eigen comfortabele bank hoe je potentiële klanten naar je webshop trekt, hoe je ze verrast met je inspirerende verhaal, hoe ze uiteindelijk bij je kopen en je er klanten voor het leven van maakt!

Koop je ticket nu met korting!

Wij hebben ook nog eens een supermooie korting voor je geregeld. De ticket kost namelijk €17 in plaats van €47. Laat de kans niet liggen om meer te weten te komen over de belangrijkste punten voor een converterende webshop. Zien we jou daar? Schrijf je nu in.

INSCHRIJVEN
De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 195 reviews.