Britt’s Favorieten: om het mooie uit elke dag te halen.

Voor een glimlach

Eigenlijk zou ik alle producten van Gekkiggeit wel willen noemen, want ze zijn allemaal geweldig! Dit zijn twee van mijn favorieten kaarten, omdat ik probeer om elke dag het mooie te zien in de kleine dingen. Tip: zet je favoriete afspeellijst aan en doe een dansje door je woonkamer om jezelf extra vrolijk te maken!

Mijn favoriete liedjes om op te dansen:
You Make Me Feel Like Dancing – Leo Sayer
Good Day – Nappy Roots
Dog Days Are Over – Florence + The Machine

Gele accessoires

Als er één kleur is waar ik altijd vrolijk van word, is het geel! Deze okergele vaas van HKLiving is perfect voor een leuk bosje droogbloemen, of gewoon op zichzelf.

VINTAGE VIBES

Als ik terug in de tijd kon gaan zou ik voor de jaren 70 kiezen. De warme kleuren en vrolijke patroontjes probeer ik vaak mee te nemen in mijn outfits en deze Sonny broek van PHIXI is daarvoor echt perfect! Door de wijde pijpen en bruine kleur haal je die vintage vibes uit de jaren 70 terug naar het nu.

Meer favorieten van Britt

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 203 reviews.