De kaartjes van Anne

Meet… Anne!

Anne woont en werkt in Haarlem. Ze is 31 jaar oud, fulltime illustrator en is trotse eigenaar van de liefste poes. Na jaren in de detailhandel te hebben gewerkt als visual merchandiser doet Anne nu waar ze het meest gelukkig van wordt: het maken van illustraties voor Studio Anne Bekkennutte

Van droom naar realiteit

In 2020 is zij begonnen als fulltime illustrator met haar eigen bedrijf Studio Anne Bekkenutte . Toen ze nog Fashion Communicatie studeerde op het HKU te Utrecht kwam Anne er al snel achter dat zij mensen bewust wilde maken van maatschappelijke situaties in het leven. Ze kwam er dus al snel genoeg achter dat fashion toch niet helemaal haar ding was! Maar dat ze door middel van beelden kon communiceren en zo mensen bewust kon maken van maatschappelijke kwesties door middel van leuke illustraties!

Voor ieder wat wils

De illustraties van haar eigen ansichtkaarten lijn kunnen op allerlei manieren worden ingezet. Van verjaardagskaartjes tot kaartjes met een boodschap over verschillende situaties die je mee maakt in het dagelijks leven. Ook maakt Anne graag ontwerpen op maat, waarbij zij zich laat inspireren door de opdrachtgever om tot het gewenste resultaat te komen.
 
Naast het werken in opdracht heeft ze een eigen wenskaarten collectie. Anne vind het supercool om haar producten in winkels te zien en zo haar maatschappelijke boodschap de wereld in te brengen. Met veel plezier maakt zij illustraties op basis van mijn eigen ideeën en inspiratie!
 

Groen!

Anne’s visie is dan ook om dit zo groen mogelijk te kunnen maken. Ze heeft er daarom voor gekozen om haar kaarten collectie te drukken op 100% gerecycled papier. De enveloppen zijn ook allemaal 100% gerecycled en zij probeert dit zelfs met haar verzendmateriaal te doen! Het kan dus zijn dat je een ‘gerecycled envelop of doosje’ van haar krijgt als je iets bestelt. Dit allemaal voor een groenere wereld! 

De te gekke ansichtkaarten van Studio Anne Bekkenutte shop je online en in onze stores in Nijmegen en Den Haag.

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 209 reviews.