Meet The Maker: de Gekkiggeitjes van Rinske

Meet… Rinske!

Het begon allemaal op de wc… Ja echt! Rinske werd namelijk geïnspireerd door de tegeltjes met spreuken uit grootmoeders tijd en besloot er moderne varianten van te maken. Naast tegeltjes ontwerpt Rinske nog tientallen andere gave producten. Met de toffe items van Gekkiggeit geef je humor aan je interieur en maak je van jouw huis een feestje.

Wat vind je het allerleukste aan het dagelijkse werken aan Gekkiggeit?
Het leukste aan Gekkiggeit vind ik het bedenken van nieuwe producten. Van het eerste idee, het uitzoeken van materialen en kleuren e.d., tot het uiteindelijke resultaat is een onwijs leuk proces! En om dan te zien dat andere mensen het ook leuk vinden en er vrolijk van worden is natuurlijk het allerleukste!

Wat is op dit moment je favoriete product?
De sokken! Ik droeg altijd al graag sokken met printjes en dat ik nu mijn eigen ontwerpen aan kan trekken is te gek. Voor nu zijn er twee verschillende dessins beschikbaar, maar daar wil ik er in de toekomst zeker nog meer aan toevoegen! Check de Gerrit de Geit & Donut sokken.

Heb je nog plannen voor de toekomst van Gekkiggeit?
Ideeën en plannen heb ik altijd genoeg en ik wil nog veel meer producten aan Gekkiggeit toevoegen. Het lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om een magazine/doe-boek te maken en ook de bestaande collectie zal uiteraard nog verder uitgebreid worden. Dus voorlopig hoef ik me zeker nog niet te vervelen 🙂

Meer Gekkiggeitjes!

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 195 reviews.