Meet The Makers: De lollige kaartjes van Studio Loli

Meet… Lotte & Nomi!

Wat begon als een idee op vrijdagavond in corona tijd, is uitgelopen tot een serieuze business. In nauwe samenwerking met Lotte ontstond er in een dag een heuse ansichtkaarten lijn die het begin werd van Studio Loli. Het idee was om een kaartje te sturen naar mensen die het nu wel kunnen gebruiken of waar je niet naar toe kan. Superlief, toch!

Wat vinden jullie het allerleukste aan het werken aan Studio Loli?

Op de gekste momenten bedenken we iets, maar meestal onder het genot van een kopje thee met het foute uur van Qmusic op de achtergrond. Het allerleukste vinden wij het bedenken van een kaartje met illustratie die aansluit bij een dubbelzinnige tekst. Als we in de winkel staan, horen we vaak mensen over onze teksten lachen. Dat geeft een goed gevoel!

Het is ook heel fijn dat wij dit samen als koppel kunnen doen. Nomi doet de illustraties en Lotte zorgt voor het grafische gedeelte. De teksten bedenken we samen, dus we hebben elkaar nodig om iets te kunnen maken.

Wat is jullie favoriete kaartje?
Het Wit- lof kaartje. Dit kaartje kan je voor verschillende momenten gebruiken. Het is qua illustratie niet heel spannend, maar het verhaal daar achter wel. 
Afgelopen zomer waren wij een paar dagen in Leiden. Toevallig waren daar ook een paar vriendinnen en onder het genot van een biertje komen altijd goeie gesprekken. Lotte haar Engels is niet zo geweldig en al helemaal niet na een paar glaasjes op. Wat heel romantisch was bedoeld om mij de liefde te verklaren, riep ze de hele tijd witlof i.p.v. with love. Naast dat het heel grappig was, zei een van de vriendinnen dat we hier een kaartje van moesten maken en zo geschiedde.

Hebben jullie nog plannen of dromen voor de toekomst van Studio Loli?
In nog geen jaar tijd staat Studio Loli en blijft het maar groeien, dus we zijn daar super dankbaar voor. Dromen zijn er genoeg! Naast nog veel meer kaartjes te maken, gaan we nu ook uitbreiden. Als de winkels weer opengaan zullen er naast papierwaren ook muurcirkels in de schappen komen te liggen van de Swan Market stores!

Meer kaartjes van Studio Loli

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 179 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere ervaring te bieden.