Nationale Secretaressedag 2021

Wanneer is het Nationale Secretaressedag?

Nationale Secretaressedag is een jaarlijkse ‘feestdag’ in Nederland en België. Op de derde donderdag van april, dit jaar is dat donderdag 15 april, worden secretaresses, secretarieel medewerkers en management assistentes door hun werkgever bedankt voor hun werk binnen de organisatie. Ze worden op Secretaressedag in het zonnetje gezet met een kaart, bloemen of een mooi cadeau.

Hoe is deze dag ontstaan?

Secretaressedag is bedacht in Amerika en later op op 20 april 1989 in Nederland geïntroduceerd door verschillende tijdschriften. Deze feestdag heette toen de tijd ‘Secretary’s Day’.

De bedoeling van het jaarlijkse evenement was om de secretaresse of secretarieel medewerker in het zonnetje te zetten, stil te staan bij haar of zijn toegevoegde waarde voor het bedrijf en om het imago van het secretaresse vak te verbeteren.

Cadeau ideeën Nationale Secretaressedag.

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je secretaresse of secretarieel medewerker om te geven op Nationale Secretaressedag? Hieronder hebben we een aantal leuke cadeau ideeën op een rijtje gezet! Deze toppers verdienen het om op 15 april in het zonnetje gezet te worden.. 🙂

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 179 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere ervaring te bieden.