Priscilla’s Favorieten: goud & groen

japanse Marimo

Deze This Is Not A Pizza mosballetjes, ook wel Marimo’s genoemd, vind ik geweldig! Omdat ik een echte planten freak ben vind ik alles wat groen is helemaal te gek. Marimo’s zijn een zeldzame levende algensoort uit Japan die door de beweging van het water over de bodem rollen en zo zijn vorm behoudt. Hoe gaaf is dat!

Het leuke aan deze marimo’s is dat je ze thuis helemaal zelf kunt maken; je krijgt een Marimo kit en je kunt zelf kiezen hoe je het inricht.

haaraccessoires

Omdat ik een grote bos krullen heb vind ik het toch lastig om iets te vinden dat lekker zit en niet de staat van mijn krul verpest. Met deze hoofdbanden van Your Fashion Secret heb ik daar totaal geen last van. Dit is dus heel curl friendly en hoort zeker op mijn favorieten lijst!

Deze sierlijke haaraccessoires van Your Fashion Secret zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en soorten, dus voor elke outfit vind jij sowieso de perfecte kleur.

Gouden sieraden

Ik ben dol op sieraden en ik maak elke outfit altijd af met een paar mooie accessoires! Wat nu ook helemaal hip is? Sieraden layeren. Draag verschillende kettingen of ringen over elkaar heen om het die extra gouden touch te geven.

Dit zijn een paar van mijn favoriete sieraden van By Living Stories.

Plantenpot

Zoals ik al eerder zei ben ik een echte planten freak! Ik denk dat iedereen stiekem wel een plantenliefhebber is dus dit is zeker een musthave voor ons allemaal. Deze plantenpot van Krafla is er niet zomaar eentje… deze geeft je plant zelf water, waardoor jij niet in paniek hoeft te raken omdat je jouw plant al een week geen water hebt gegeven. Super handig!

Kapi klein - antraciet

Schattige wandhangers

Deze dieren wandhangers van SHPPR Lifestyle zijn niet alleen onwijs schattig, maar ze geven ook een leuk accentje aan elke kamer. Tip: ze doen het ook altijd goed als cadeautje!

Vind jouw nieuwe favorieten

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 203 reviews.