Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

Terwijl vroeger het summum was om een mooi en waardevol schilderij “clean” op een witte muur te hangen, zijn de wanddecoratie trends veel dynamischer, speelser en met natuurlijke invloeden vormgegeven. Waar een mooi schilderij of een familieportret voor een vrij statisch en overzichtelijk aangezicht zorgt, daar is het spelen met en het combineren van verschillende interieur-items aan de muur tegenwoordig helemaal in.

STATEMENT MAKEN OP DE MUUR

Waar “we” ruim 10 jaar geleden begonnen met het combineren allemaal fotolijstjes van verschillende en kleinere formaten, daar lijkt massaal op voortgeborduurd te worden. Er worden steeds meer toffe items gemaakt, waarmee mensen op hun muur uit kunnen stralen wie ze zijn en ook kunnen laten zien wat ze mooi vinden.

We zullen hieronder een aantal toffe items laten zien, die jouw muur direct spannender, dynamischer en vooral leuker maken!

Wij zijn helemaal gek op deze te gekke in het oog springende afbeeldingen van Lay3rD. Uit duurzaam hout producten ze met een laser fantastische creaties, de “brandsporen” geven een extra effect aan deze items. De maxi items doen het visueel zo goed, dat je ze natuurlijk een vlakke en effen achtergrond gunt, maar met de mini versies kan je heel goed combineren met andere items.

We hebben in onze collectie ook hele fijne wandkleden van diverse creatives. Zo hebben we de wandkleden van Studio Vief, hier zie je de wandkleden Forest en Deep Blue Sea en de Wall Chart Palms van HK Living uit het assortiment van SHPPR Lifestyle. Natuurlijke settings zijn helemaal hot op dit moment. Wil je iets anders en nog meer avontuurlijks, dan raak je niet uitgekeken (letterlijk) op de handgemaakte wandkleden van By living stories.

We hebben ook allerlei schattige “hangers”, die het leuk vinden om bij elkaar te hangen! Dit is slechts een kleine greep uit de vele toffe “hang-items”. Wij vinden het persoonlijk tof, als er een beetje humor bij komt kijken. Hier zijn de leuke tegels van Gekkiggeit uitermate geschikt voor. Het is goed om te beseffen, dat het oog alles registreert, de combinatie van verschillende elementen geven de sfeer weer, zoals de Happiness-serie van AMD Studios. Een leuke tekst kan de boodschap dan echt afmaken.

Het mooie van het combineren van meerdere toffe items op een muur is, dat je ze makkelijk kunt verplaatsen, verhangen en dat je dus regelmatig kunt veranderen. Je kunt zelfs zover gaan, dat je hierin meebeweegt met de seizoenen, dus dat je voor ieder seizoen dat zijn eigen sfeer en gemoedstoestand meebrengt zo jouw eigen items bij elkaar zoekt. Veel plezier met combineren!

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 206 reviews.