To Jungle: Groen & Duurzaam

Overal plastic…

Nadia en Florian uit Rotterdam zijn gek op reizen en hebben al heel wat plekjes op deze mooie aarde bezocht. Helaas hadden alle ontdekkingen één ding gemeen: ze vonden óveral plastic! Plastic tasjes in winkels, op straat, op het strand en ga zo maar door. Daar moest verandering in komen. To Jungle was born!

Wat vinden jullie het allerleukste aan het werken aan To Jungle?
Het inspireren van mensen! Iedereen kan een verschil maken, klein of groot, en alles telt. Dat wij daar een bijdrage aan kunnen leveren door duurzame alternatieven toegankelijker te maken vinden wij heel tof.

Wat is op dit moment jullie favoriete product?
Van ieder product kunnen we zeggen ‘we gebruiken het zelf ook!’ We zijn heel blij met de natuurlijke verzorgingsproducten en we willen nooit meer terug naar chemische dingen! Het meest recente product zijn de bouwblokjes van kurk. Het is heel leuk om ons neefje en nichtje daar leuk mee te zien spelen en stiekem vinden we het zelf ook leuk om mee te doen 🙂

Hebben jullie nog plannen voor de toekomst van To Jungle?
We hebben heel veel plannen! We hebben nog een wensenlijst aan producten die we graag willen ontwikkelen en daarnaast willen we heel graag meer activiteiten op zetten om men op een positieve manier te activeren een steentje bij te dragen. Misschien wel een festival, een serie workshops, of een heel anders soort evenement. Who knows!

Meer van To Jungle

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 209 reviews.