Van deze “vrieskou-essentials” krijg je het warm!

WINTER WONDERLAND MUSTHAVES!

Als het kwik onder nul daalt, dan is het eerste dagen echt even afzien. Helemaal met een gemeen windje uit het noorden of het oosten is het pittig! Maar echte creatievelingen passen zich snel aan en maken het beste van de nieuwe omstandigheden!

Los van dat het voor prachtige plaatjes zorgt, is het ook fijn dat sommige producten ineens heel erg handig en wenselijk zijn! Check hieronder welke items wij aanraden om de vrieskou lekker door te komen.

1. HOT COCO

Warme chocolademelk (met slagroom) is voor ons echt een primaire levensbehoefte als het kwik langer onder nul blijft. Deze theemokken van HKLiving uit de collectie van SHPPR Lifestyle kunnen prima dienst doen als “Hot Coco Mugs”. Het keramiek houdt de warmte goed vast. Daarom zal de chocolademelk niet alleen heerlijk smaken, je houdt ook nog eens jouw handen warm!

2. LICHTJE IN DE DUISTERNIS

Wintermaanden kunnen lang duren en om daar zo min mogelijk last van te hebben, hebben we (zon)licht nodig! Als het niet is voor de vitamine D, dan is het wel voor de sfeer. Met deze fantastische tafellamp van Patrick Hartog Design, heb je niet alleen licht, maar ook een mooie design lamp die in verschillende interieur-stijlen past.

3. SLUIT DIE KIEREN AF!

De belangrijkste tip om het buiten niet koud te krijgen is om alle plekken, waar de kou binnen kan dringen, goed af te sluiten! Dus… shirt in jouw broek (yes, we know). Mouwen over de handschoenen! Én… een goede warme sjaal, waarmee je jouw nek en een gedeelte van jouw gezicht warm kan houden! Deze toffe sjaal uit de collectie van Phixi is een echte “life-saver”

4. OOR-BESCHERMING!

Precies als je denkt dat je de vrieskou een beetje onder controle hebt, dan begin je die oortjes te voelen. Natuurlijk kun je ze gedeeltelijk verstoppen in een dikke sjaal of een standaard muts, maar heb je deze stylish tulbanden van Your Fashion Secret wel eens gezien en geprobeerd? Als je de tulband niets vindt, dan kan je er altijd nog voor kiezen om een van haar haarbanden lager te dragen. Met veel kleuren en verschillende manieren van dragen, kan je toch fashionable de sneeuw door… met warme oortjes! 🙂

5. LAAGJES!!

Natuurlijk is een warme trui ideaal met winters weer, maar de echte slimmerik, die werkt aan zijn laagjes! En dan bedoelen we niet die ene laagjes, dat zou ook kunnen helpen, maar vooral meerdere kledinglagen. Dit wollen vest van Phixi is daar ideaal voor! Perfect te combineren onder een half lange jas, maar je kunt hem ook gebruiken als temperatuur-regelaar binnen. Is het even iets te koud, dan gaat ie aan of is het even iets te warm, dan trek je hem weer uit.

Het lijken allemaal no-brainers, maar zijn in ons leven iets te vaak, onderkoeld thuis gekomen, doordat fashion het ‘s ochtends van het verstand won. 😉

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 209 reviews.