5 manieren om kleine ondernemers te steunen

Steun kleine ondernemers tijdens de lockdown

Helaas… de lockdown is verlengd en dit betekent dat kleine ondernemers het nog moeilijker gaan krijgen. Gelukkig zijn er een aantal manieren waarop jij deze kleine ondernemers kan steunen!

1. Deel en sla op

Omdat Instagram een nieuw algoritme heeft is het bereik voor kleine ondernemers veel kleiner geworden. Dit zorgt ervoor dat niet veel mensen hun berichten zien, waardoor zij dus minder verkopen.

Maar er zijn een aantal hacks die jij kan toepassen om hun bereik zoveel mogelijk te vergroten, zoals hun posts delen i.p.v alleen te liken. Onderzoeken laten zien dat alleen liken of een reactie plaatsen weinig doet, wat het alleen maar moeilijker maakt voor kleine ondernemers. Door de berichten op te slaan en te delen met je vrienden zorg jij ervoor dat veel meer mensen deze berichten te zien krijgen!

2. Bestel online

Omdat alle winkels nu gesloten zijn en je niet meer fysiek dingen kunt kopen is het heel belangrijk dat je juist nu lekker online gaat winkelen bij kleine ondernemers! Check snel onze shop waar je duizenden producten van kleine creatieve ondernemers zal vinden. Wist jij al dat deze ondernemers bij elke bestelling een vreugdedansje doen?

Alle kleine beetjes helpen!

3. Cadeaukaarten

Omdat alle winkels nu dicht zijn en sommige kleine ondernemers geen webshop hebben bieden zij soms wel cadeaukaarten aan die jij nu kunt kopen en in de toekomst kunt uitgeven. Zo help jij de kleine ondernemers nu aan een inkomen die zij heel goed kunnen gebruiken en jij kan laten nog wat leuks kopen van de cadeaukaart. Dat noemen we nog eens een win-win situatie!

4. Shop Small

Je kent deze uitspraak vast wel! Wat veel bedrijven nu opmerken is dat mensen veel meer online winkelen dan normaal. De volgende keer dat je automatisch naar je favoriete grote webshop gaat, probeer eens wat te Googlen om te zien of het product dat je wil kopen ook verkrijgbaar is bij een kleinere webshop. Deze kleine ondernemers hebben het namelijk veel harder nodig dan de grote webshops! Tip: onze shop staat vol met producten van kleine ondernemers!

5. Promoot

Zie jij een tof bericht op Instagram of Facebook van een kleine ondernemers? Deel het, of geef ze een shout-out! Of heb jij toevallig een mooi product gekocht van een kleine ondernemer? Laat het zien in je Instagram Stories en tag de ondernemer erin. Deze kleine dingen kunnen een groot verschil maken!

Mooie producten van kleine ondernemers

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 166 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere ervaring te bieden.