5 tips voor het stylen van jouw woonaccessoires

De lente is weer in zicht en dat betekent: “re-decorating”! Ben je de styling van jouw wooninterieur helemaal zat? Lees in deze blog 5 handige tips die jou gaan helpen om een perfect gestyled interieur te creëren. Het kan namelijk erg lastig zijn om jouw huis op en top te stylen, doordat het al snel rommelig oogt, terwijl je juist een stijlvol en hip interieur wil creëren.

TIP 1: VARIATIE

Probeer te variëren in de grootte van de accessoires, kies items van verschillende hoogtes en breedtes om dynamiek te creëren. Ook kun je in de vorm variëren door ronde en hoekige vormen te combineren.

TIP 2: ONEVEN GETALLEN

Veel mensen ervaren oneven aantallen mooier dan even aantallen, dit komt doordat wij onbewust patronen herkennen. Oneven aantallen kunnen niet opgesplitst worden, waardoor we dit vaak als één geheel zien. Het beste is dus om voor jouw ideale styling te gaan voor 3 of 5 accessoires bij elkaar.

TIP 3: CLUSTEREN

Clusteren is het samenvoegen van bepaalde groepen om zo een leuk effect te krijgen. Andere plekken laat je hierdoor leeg, dit zorgt namelijk voor een rustig geheel.

TIP 4: MAAK HET EIGEN

Kies vooral accessoires, die jij zelf leuk en mooi vindt! Accessoires met een mooi verhaal of foto’s met herinneringen horen een plaatsje te krijgen in jouw interieur. Dit zorgt er voor, dat je van jouw huis een echt thuis maakt.

TIP 5: KLEUR

Kies verschillende soorten tinten, van dezelfde kleur! Dit doe je, zodat het niet al te druk wordt in jouw huis met allemaal verschillende kleuren en materialen.

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 209 reviews.