Hoe haal je het beste van jezelf naar boven?

Focus vooral op het positieve

In deze donkere dagen krijg je sneller de neiging om je te focussen op het negatieve, dat is ook waar de meeste mensen helaas de fout in begaan. Juist nu moet je vooral positief blijven en overal het positieve in van proberen te zien, hoe moeilijk het ook lijkt.

1.Vaker zomaar een cadeautje geven

Iets wat iedereen eigenlijk zou moeten doen. Omdat het geven en krijgen van cadeautjes eigenlijk veel leuker is dan we beseffen. En we mogen best wat vaker laten zien aan de mensen waar we om geven dat we om ze geven.

2.Lees boeken, blogs en bekijk videos over succesvolle mensen

Meestal als je je verdiept in succesvolle mensen dan krijg je meer motivatie om het beste uit jezelf te halen, dus lees vooral veel inspirerende boeken!

3.Wat wil jij bereiken?

Denk eens goed na wat je precies wilt bereiken in je leven. Het lijkt een stomme vraag, maar als ik naar mezelf kijk is het ook nog best een lastige vraag. Goed om erover na te denken, zodat je daar heen kunt leven!

4.Streef naar beter, niet naar perfect

Om het maar even duidelijk te maken: Perfectie bestaat niet, alleen bij Barbie. Daarnaast is perfectie ook nog eens verschrikkelijk saai. Zorg dat je beter wordt, dat je jezelf overtreft.

5.Leef vandaag

Leef in het nu. Je leeft vandaag, niet morgen en ook niet gister, niet vorige maand en ook niet volgende week. Denk alleen aan vandaag, maak van vandaag een fantastische dag!

 34,90
 34,90

Sleutelhangers & Pins

Spring Keychain

 19,90

Sleutelhangers & Pins

Handgeborduurde Sleutelhanger

 19,90
 34,90
De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 189 reviews.