Bag to work

Het terugkeren naar werk is nooit makkelijk… Met name, omdat dit de eerste vakantie is na de coronapandemie waarbij we er écht even tussenuit konden. We moeten onze vakantiemodus omzetten naar de werkmodus. Wij raden je aan om niet meteen jezelf te overspoelen met werk, dit kan leiden tot meer stress en dit willen we niet. Pak het rustig aan en bereid je goed voor. En het belangrijkst: houd de positieve energie van je vakantie vast!

Verder moet je tijd besteden aan je self-care. Volg een gezonde levensstijl door op het juiste moment te eten, op tijd te slapen en voldoende pauzes in te lassen tijdens je werkdag. Zorg er ook voor dat je na het werk relaxt door te Netflixen, te wandelen of yoga te doen.

Terugkeren op werk doen wij graag in stijl, daarom hebben wij drie tassen geselecteerd die passen bij een boss lady zoals jij! Check ook eens de Tassen van Beocca.

Tas Patagonie

De Tas Patagonie in de kleur Sand is van Yoonz. De tas is gemaakt van imitatieleer met krokodillentextuur en kan gedragen worden tijdens hele werkdagen, waarbij je je lunch, laptop en agenda moet meenemen. De tas heeft ook een binnenvak, hierin kan je je portemonnee en sleutels kwijt. Uiteraard kan je deze tas ook meenemen op minder lange dagen.

Textured Leather Handbag

De Textured Leather Handbag in een bordeauxrode kleur van PHIXI Vintage, ook deze tas is in krokodillentextuur. Deze tas is bedoeld voor korte werkdagen. Zo kan je hier een kleine lunch instoppen of een notitieboekje, zodat je aantekeningen kan maken tijdens je vergadering. Doordat het tasje twee vakken heeft, kan je je spullen goed verdelen. Dit tasje kan je ook dragen voor het uitgaan. Het tasje kan je dragen over je schouder of in je hand.

Tas Donna

De Tas Donna is van By Falize. De tas is gemaakt van gerecycled leer in zwart en snakeprint. Het tasje heeft drie vakken en een binnenvak. Deze tas is bedoeld voor korte werkdagen, hier past bijvoorbeeld een notitieboek, snack of een agenda in. Dit tasje kan je ook dragen voor het uitgaan en kan je dragen over je schouder.

What’s in my work bag?

Uiteraard ga je niet met een lege tas naar je werk. Daarom hebben wij ook nog eens drie essentials voor je op een rij gezet die je in je werktas moet hebben!

What's in my workbag?

Mug

De Mug van HAPPY STRAW is een must-have voor de milieubewuste koffie- of theefreak. De mok houdt je drinken warm. Je hoeft niet elke keer een nieuwe papieren beker te pakken om koffie of thee te kunnen drinken, je kan je mok gewoon hervullen. Wat ook fijn is, is dat de drinkopening een klep heeft. Zo kan je de mok in je tas stoppen zonder dat deze lekt.

Notitiebook “I’ll do that later”

De Notitiebook “I’ll do that later” van Gekkiggeit kan je gebruiken om je notities in te maken of om je actieplan op te stellen. Vergeet niet om er later naar te kijken… 🙂

BIC Pen

De BIC Pen van Gekkiggeit is roze met rood en heeft leuke symbolen van donuts, rolschaatsen en confetti. De pen schrijft in de kleur blauw. Door de gekke kleuren, raak je je pen niet meer kwijt.

Hopelijk verloopt jouw Bag To Work nu perfect. 🙂

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 208 reviews.