Beocca rugzakken

Beocca rugzak

Stoer en minimalistisch. Klinkt dat niet als jouw nieuwe reisgenoot?
Een rugzak die geschikt is om mee te nemen naar werk, maar die ook goed bij je outfit staat, is lastig om te vinden. Hij moet wel aan jouw eisen voldoen, hij moet praktisch zijn, voldoende ruimte hebben en hij moet natuurlijk wel een tijd meegaan. Elke maand een nieuwe rugzak kopen is niet ideaal, je wilt even goed investeren in een rugzak die tijden meegaat! We got you met de rugzak met Beocca!

De rugzak van Beocca

De leren rugzak van Beocca biedt jou echt precies wat je nodig hebt. Gemaakt van stevig leer, voldoende ruimte en staat sowieso mooi bij jouw outfit! De rugzak is gemaakt voor 15 inch laptops, ideaal voor je werk deze rugzak! Naast dat je gemakkelijk je laptop kan meenemen in deze rugzak, biedt het ook voldoende ruimte voor andere spullen. De tas is ruimt gemaakt zodat jij altijd al je spullen mee kan nemen voor de dag!

Praktisch, stijlvol en duurzaam

Beocca maakt niet alleen praktische en stijlvolle rugzakken zijn, ze zijn ook nog eens duurzaam. De rugzakken worden handgemaakt met plantaardig gelooid leer, naast dat je een super handige rugzak hebt, is die ook nog eens goed voor de aarde! Zij vinden het belangrijk om goed voor de aarde te zorgen, ieder vindt zijn eigen weg daarin, Beocca dus ook.

Voor Beocca betekend duurzaamheid met een verantwoorde manier met de planeet omgaan. Maar naast dat deze super handige rugzak duurzaam is, is het ook gemaakt van goed stevig materiaal. De Beocca rugzak is gemaakt van natuurproducten, waardoor de kwaliteit er alleen maar mee op vooruit gaat. Een rugzak die lang mee gaat, stijlvol en praktisch is, wie wilt die nu niet?

Een stevig, stijlvolle en duurzame rugzak, dat is de omschrijving die het beste past bij deze rugzak. Is het jou nieuwe reismaatje?

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 189 reviews.