De trend die maar niet stopt met groeien: Gemstone oorbellen

Wil jij een persoonlijk tintje geven aan je outfit? Dan zijn oorbellen met edelstenen de perfecte optie voor jou! Edelstenen, ofwel gemstones, zijn prachtig, waardevol en one-of-a-kind. Ze hebben altijd al een speciaal plekje gehad in ons hart. Nu nog steeds natuurlijk! Benieuwd waarom? Lees dan verder.

Het verwerken van edelsteentjes in sieraden is een bijzondere trend die al jarenlang op het hoogtepunt van zijn populariteit is. Niets wijst erop dat die populariteit zal afnemen. Er wordt zelfs verwacht dat het nóg populairder zal worden!

Waar komt de populariteit van sieraden met edelstenen vandaan?

De populariteit van sieraden met edelsteentjes ontstond in het oude Egypte rond 3000 voor Christus. Toen werden gemstones namelijk voor het eerst gebruikt ter persoonlijke decoratie. De oude Egyptenaren geloofden toen dat deze edelstenen bepaalde krachten en energieën met zich meedroegen. Zelfs Cleopatra droeg allerlei soorten edelstenen om haar kracht en bescherming te bieden.

Waarom denken we dat gemstones krachten en energieën hebben?

Tot de dag van vandaag dragen wij deze sieraden ook vanwege zijn krachten en energieën. Maar waren denken we nou dat zo’n gemstone krachten en energieën heeft?

De meesten denken dit, omdat edelstenen miljoenen jaren nodig hebben om zich te vormen. Men gelooft dat deze edelstenen kostbare energieën van eeuwen geleden met zich meedragen. Ook denken sommigen dat deze edelstenen verbonden zijn met bepaalde planeten, hier wordt dan ook energie vandaan gehaald. Verder denkt men dat ook de kleur en licht van zo’n gemstone de sfeer rond de drager van het sieraad positiever en verheffender kan maken.

Zilveren oorbellen met edelstenen

Veel mensen geven aan dat zo’n edelsteen inderdaad effect heeft gehad. Of dit waar is, zou je zelf moeten ontdekken! Op Swan Market hebben we zowel zilveren als gouden oorbellen met edelstenen. In deze blog gaan we alleen in op onze zilveren oorbellen met edelstenen.

We hebben diverse zilveren oorbellen met edelstenen in ons aanbod van onder andere Artegia, Way to Chic en Aurri Art Jewelry. Onze creatieven hebben de oorbellen met de hand gemaakt. Zij uiten zichzelf in hun oorbellen en geven zo hun eigen unieke touch aan de gemstone oorbellen.

Er is een ruime keuze aan deze bijzondere oorbellen. Kies de gemstone oorbellen die jou het gewenste effect zal geven of die jij simpelweg mooi vind passen bij jou of je outfit.

Artegia

Artegia is een familiebedrijf en laat zich inspireren door de Indonesische cultuur en de vrouwelijke energie van creatie, genezing en koestering.

Artegia heeft diverse zilveren oorbellen met edelstenen.  We zullen de betekenissen van een aantal edelstenen met je doorlopen.

Peridoot

Peridoot is een geelgroene edelsteen. Peridoot staat symbool voor positieve energie. De edelsteen houdt negativiteit en kwade geesten weg en zorgt voor een nieuw blik op het leven. Dit betekent géén stress, jaloezie, schuldgevoelens en vastklampen aan het verleden meer. De edelsteen zorgt ervoor dat je meer zelfvertrouwen hebt en voor een verbetering van relaties.

Moonstone

Een moonstone is een edelsteen dat verbonden is met de maan. De edelsteen bevordert vruchtbaarheid en intuïtie. Wil je meer weten over de moonstone? Lees dan onze blog hierover.

Lapis Lazuli

Lapis Lazuli is blauwpaars, blauw of rood van kleur. De edelsteen staat in het teken van eerlijkheid en acceptatie. Het helpt je om jezelf te vinden en stimuleert je om je mening en emoties te uiten.

Granaat

Granaat is een bloedrode edelsteen. De edelsteen geeft positieve kracht en energie af. De edelsteen zorgt er onder andere voor dat je meer doorzet en meer vertrouwen in jezelf hebt.

Benieuwd naar het gehele assortiment van Artegia? Bekijk het hier.

Way to Chic

Onze creatief Way to Chic wordt geïnspireerd door de schoonheid en durf van kostuumjuwelen. Way to Chic wilt unieke en elegante designs bieden waar iedere vrouw in kan stralen en zichzelf kan zijn.

Way to Chic heeft onder andere de long silver earrings with red jade en de silver earrings with carnelian beads in haar assortiment.

Rode jade

Rode jade is een edelsteen dat in het teken staat van energie, moed, passie en liefde. De edelsteen helpt je om jouw angst te elimineren en je te kalmeren

Carneool

Carneool kan in oranje, rood of bruin voortkomen. De edelsteen staat in het teken van bescherming tegen negatieve emoties van andere mensen. Denk hierbij aan jaloezie en woede. Ook bevordert de edelsteen de vruchtbaarheid en biedt het ondersteuning bij seksuele problemen.

Way to Chic heeft nog zoveel meer bijzondere oorbellen in haar assortiment. Neem een kijkje!

Aurri Art Jewelry

Aurri Art Jewelry is een jong sieradenmerk. Aurri Art Jewelry wil elke vrouw een unieke, betekenisvolle en elegante sieraad bieden. Bijna alles is gemaakt in maar 1 exemplaar om je individualiteit nog beter te onderstrepen.

Amethist

Amethist is een paarse edelsteen. De edelsteen geeft je voornamelijk inzicht in jezelf, zodat jij jezelf kan verbeteren in je gedrag en keuzes. Zo overwin je verslavingen en laat je slechte gewoontes achter je.

Agaat

Agaat kan voorkomen in verschillende kleuren. De edelsteen werkt stabiliserend en beschermend en zorgt daarmee voor innerlijke rust.

Robijn

Robijn zorgt voor een versterking van je kracht en passie, waardoor jij volledig kunt werken aan de realisatie van al jouw dromen. De edelsteen biedt je veiligheid aan en geeft je moed. De steen elimineert negatieve energie zoals hopeloosheid en verslagenheid.

Soldaliet

Soldaliet is een inzichtgevende edelsteen. De steen helpt met het minder beperken van jezelf. De edelsteen bevordert zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen. Ook vermindert de steen onrust zoals stress en kun je beter slapen.

Bekijk het gehele sieraden assortiment van Aurri Art Jewelry en laat je verrassen en inspireren!

Heb je toch niet gevonden wat je zocht of wil je simpelweg gewoon meer bijzondere handgemaakte oorbellen zien? Bekijk dan eens het oorbellen assortiment van onze andere creatieven en wie weet vind je de perfecte oorbel die jouw naam roept!

MEER OORBELLEN

Gerelateerde producten

Oorbellen

Enchanted

 15,00 25,00

Oorbellen

Oorhangers

 25,99

Oorbellen

Luna

 22,00

Oorbellen

Saluda

 26,50

Oorbellen

Bon

 22,50

Gerelateerde blogs

Swan Market’s beste gold plated sieraden

Gouden sieraden zijn opvallend, tijdloos en natuurlijk mooi. Maar laten we er niet omheen draaien: [...]

Magic Stones

Edelstenen, kristallen, ze zijn allemaal helemaal in! Én de meesten zorgen voor een betere energie. [...]

De mooiste sieraden voor de zomer

Sieraden heb je in veel verschillende soorten, kleuren en maten. Bovendien maken sieraden echt jouw [...]

4x minimalistische sieraden die jij moet hebben!

Minder is meer! Al een aantal seizoenen is dit een hele grote trend; minimalistische sieraden. [...]

Sierlijke lente oorbellen

Lentekriebels De lente staat in het teken van een nieuw begin. Waar je in de [...]

Betekenis Moonstone (maansteen) Wat is het en waar staat het voor?

Moonstone betekenis en herkomst Een “moonstone” oftewel een maansteen is een prachtige edelsteen. De maansteen [...]

Hoe maak je de perfecte earparty?

“Earparty” is een echt begrip geworden de laatste jaren en een trend die zeker niet [...]

Hoe maak je het beste jouw sieraden schoon, op de juiste manier?

Dat “diamonds are a girl best friend” zijn wisten we natuurlijk al, maar hoe kan [...]

Jewelry always fits!

“Jewelry is a girls best friend” Sieraden zijn onmisbaar en maken een outfit helemaal af. [...]

5x onmisbare sieraden voor in jouw collectie

Deze sieraden mogen niet ontbreken! Wil jij altijd het perfecte sieraad bij een bepaalde outfit [...]

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 179 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere ervaring te bieden.