Do it yourself

Sieraden kun je kopen, maar ook zelf maken. Oh My Resin DIY heeft de perfecte DIY pakketten om zelf te kopen of te geven. Maar wat zijn nu goede gelegenheden om zoiets te gaan maken?

Vriendinnen avond

Drankjes, spelletjes doen, maar daarnaast is het ook leuk om zelf nog iets te maken. De sieraden Do it yourself van Oh My Resin is echt naamkt voor jouw vriendinnen avond. Onder het genot van een paar drankjes je eigen sieraden maken, dat klinkt toch super tof!

Moeder dochter dag

Niets is zo leuk om iets met je moeder te doen. Een gezellige dag of avond met je moeder besteden is echt puur genieten. Maar na al die jaren dochter spelen, kom je op een punt dat je soms niets meer kan bedenken om te doen met je moeder, dat je nog niet gedaan hebt. Maar niets is leuker dan zelf iets maken, maar al helemaal als dat je eigen sieraden is. Matchende sieraden met je moeder, hoe leuk?

Een typische dinsdagavond

Dinsdagavond is, voor mij, altijd een avond dat ik niet al te veel doe. Het is dinsdag, de week is nog lang. Weg gaan doe je niet echt op deze dag. Dus wat te doen op de typische dinsdagavond? Waar je normaal gesproken Netflix aanzet, zet je deze keer je creatieve kant aan! In plaats van je dinsdag avond weg te Netflixen, maak je er een creatieve avond van! Wapperen met die handjes! Gelukkig kan je er voor kiezen om het helemaal zelf te maken of dat je iemand uitnodigt om het gezellig samen mee te maken.

Maar naast dat je het zelf kan maken. Is dit DIY pakket ook het perfecte cadeautje om te geven. Is die creatieve vriendin jarig? Of je oma die altijd maar bezig is met haar handen. Een Do it yourself pakket is dan echt het cadeau!

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 189 reviews.