Droogbloemen in je interieur

droogbloemen
Droogbloemen waren in de jaren 70 en 80 al een hit. Trends komen en gaan, het verdwijnt en duikt een aantal jaren later weer op. En zo zijn bloemen in de 21e eeuw weer een echte hit. Je ziet ze steeds vaker, al de verschillende soorten bloemen en de verschillende kleuren. Het zijn echte eyecatchers in je interieur.

Het leuke aan droogbloemen is, je kan er ontzettend veel verschillende dingen mee doen in je interieur. Ondanks dat het een trend is, kan je nog steeds origineel blijven of je eigen twist eraan geven.

Zet je droogbloemen in een vaas

Zo veel dingen wat je met droogbloemen kan doen, waarom hou je het niet gewoon simpel? Een vaas is altijd een goed idee. Geef er een minimalistische look aan, door één grote bloem in de vaas te zetten of geef het wat extra’s door een grote bos erin te zetten. Combineer verschillende vazen en soorten droogbloemen in een bepaalde stijl of kleurtint en vul zo jouw interieur.

Hang je droogbloemen aan de muur

Niet neerzetten op tafel, maar ophangen aan de muur. Heb je een muur waar je geen idee hebt wat je er mee moet? Hang er droogbloemen aan. Dit geeft echt een unieke touch aan je muur en maakt de kamer echt af! Hang ze bijvoorbeeld aan een tak, een metalen krans of plaats een plankje horizontaal op de muur en bevestig jouw droogbloemen daaraan. Een klein werkje, voor een muur die altijd zal stralen.

In een tas of mand

Naast dat je je droogbloemen kan neer zetten op tafel of op een kastje, kan je ze ook op een andere manier neerzetten. Zet ze neer in een tas! Dit geeft echt een toffe look aan je interieur, het is net iets anders én de combinatie van droogbloemen met een tas geeft je het ultieme Pinterest gevoel!

In een Tube Vase

Je droogbloemen wel op tafel willen zetten, maar op een net wat andere manier dan een vaas? Zet ze in een Tube Vase en verdeel zo je droogbloemen. Zo creëer je een minimalistische look én kun je ze nog steeds je op tafel zetten, alleen met een net wat andere twist.

Droogbloemen bewaren

Wil je zo lang mogelijk genieten van je droogbloemen? Lees hoe jij je droogbloemen lang kunt bewaren en goed houden

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 179 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere ervaring te bieden.