Edelstenen & intenties: hoe ga je een diepere verbinding met jezelf aan?

edelstenen en manifesteren
Populairder dan ooit zijn ze, edelstenen! En hoewel ze eeuwenlang bekend staan om hun speciale betekenis, helende eigenschappen en spirituele krachten zijn ze op dit moment populairder dan ooit. Wist je dat je met gebruik van edelstenen heel erg mooi jouw doelen & ambities waar kunt maken? Wij, van UCHU REMINDERS, helpen je graag een stukje op weg! In deze blog lees je de connectie tussen edelstenen & het zetten van een krachtige intentie. Dit zodat jij op dieper niveau de verbinding met jezelf kunt leggen en op deze manier jouw doelen & ambities waar kunt maken! Want, wat zou jij willen bereiken als alles mogelijk is?

INTENTIES

Het zetten van intenties is een krachtige methode, waarbij je heel bewust de aandacht geeft aan je wensen en doelen. Manifesteren wordt dit ook wel genoemd. Wist je dat wanneer je deze twee elementen (edelstenen & intenties) combineert er een nog krachtiger samenspel ontstaat dat je echt kan helpen bij het realiseren van je diepste verlangens en het manifesteren van positieve veranderingen in je leven? Maar hoe werkt dit precies?

 

HET KIEZEN VAN DE JUISTE EDELSTEEN

Het begint allemaal met het kiezen van de juiste edelsteen die resoneert met jouw intentie. Elke edelsteen heeft zijn eigen unieke energie en eigenschappen, dus het is belangrijk om er een te kiezen die past bij jouw specifieke wens, doel of ambitie. Wil je bijvoorbeeld meet liefde ervaren in je leven? Dan is bijvoorbeeld rozenkwarts een juiste steen.
 
Eenmaal gekozen, kun je een rustige plek  opzoeken waar je niet gestoord wordt, en waar je je even kunt concentreren op je intentie. We leren je in de volgende stappen hoe jij jouw intentie kunt neerzetten:
  1. Wees specifiek: Formuleer je intentie zo specifiek mogelijk. In plaats van te zeggen “Ik wil gelukkig zijn”, kun je bijvoorbeeld zeggen “Ik trek positieve ervaringen aan die mij gelukkig maken’’.
  2. Be positive! Formuleer je intentie altijd positief, je mag je richten op wat je wel wilt in plaats van wat je niet wilt. “Ik ben gezond” in plaats van “Ik wil niet ziek zijn”.
  3. Geloof in je intentie. Heb vertrouwen in de kracht van je intentie en geloof dat het universum je zal ondersteunen bij het manifesteren ervan.
  4. Visualiseer je intentie: Maak een levendig beeld van je intentie alsof het al is gerealiseerd. Visualiseer jezelf in de situatie waarin je je intentie hebt bereikt en voel de emoties die daarbij horen. Dit helpt je om je intentie krachtiger te maken en je onderbewustzijn te programmeren voor die ene krachtige, succesvolle manifestatie van je dromen!
  5. Wees dankbaar: Sluit je intentie af met een gevoel van dankbaarheid alsof het al is gebeurd. Voel de dankbaarheid van je intentie alsof het al een feit is. Dit zorgt voor een blik vol positiviteit!

CONNECT THE STONE

En last but not least, koppel jouw intentie aan de edelsteen die jij hebt gekozen. Dit wordt jouw REMINDER. Doe dit door de steen vast te pakken en jouw intentie een paar keer hard op uit spreken. Jij laadt op deze manier jouw eigen steen op met jouw positieve intentie. Telkens wanneer je deze REMINDER ziet zul je bewust & onbewust herinnert worden aan datgene dat echt belangrijk voor je is. In alle fysieke SWAN STORES vind je onze reminders of bekijk direct ons assortiment online.
intentie
De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 195 reviews.