De favorieten van onze “eindbazin” Esmé!

Esmé’s top 5!

Esmé is de “geestelijk moeder” van Swan Market, gekscherend noemen we haar daarom wel eens de opperzwaan van het stel. Al meer dan tien jaar werkt ze keihard met een klein en gezellig team om een platform te bieden aan creatievelingen, die met hun toffe producten en concepten de wereld een stukje beter en leuker willen maken. Ze is ooit begonnen met evenementen, maar inmiddels zijn er zes winkels en zijn we bezig met de ontwikkeling van Swan Market Online.

Het was voor ons dan ook niet meer dan logisch om haar naar haar actuele top 5 producten te vragen! Esmé zei meteen: “Ja leuk! Ik moet wel zeggen, dat mijn favorieten altijd wisselen, omdat er vaak weer nieuwe producten en deelnemers bijkomen.” Goed… akkoord, voor nu dan hieronder de top 5 van Esmé!

1. I love you to the fridge and back…

Gekkiggeit doet al zo lang mee met Swan Market en iedere keer weet ze weer nieuwe producten te verzinnen, waar ik blij van word. Of het nu de wenskaarten, de tegeltjes of de snij-/borrelplanken zijn, ze tovert altijd wel een lach op mijn gezicht! Bijkomend super leuk feitje is, dat Rinske (de creatieveling achter Gekkiggeit) zelf ook in de winkels staat en dus vaak extra enthousiast over haar toffe producten kan vertellen.

2. Marimo

De Marimo’s van This is not a pizza zijn inmiddels een begrip en veel klanten zijn er dol op! Edith vind ik ook echt een top-ondernemer, die in winkels ook veel meer dan alleen deze te cute mosballetjes heeft staan. Dit is mijn favoriete product om iemand cadeau te doen!

3. Sexy and cute

Ik heb deze top van PHIXI natuurlijk ook en ik draag hem graag. Mijn man vindt hem volgens mij nog leuker. 😉 We zijn zo blij dat het familiebedrijf Phixi ooit bij ons is begonnen met al hun vintage pareltjes. Inmiddels hebben ze ook fashion in hun collectie; heel blij mee! Ze hebben echt smaak en zijn geweldige creatieve ondernemers!

4. Silent friend

Dit lampje is een gezellige huisgenoot en zegt niks ;-)…is ook wel eens fijn! We hebben 3 kids en die zijn hartstikke leuk hoor, maarre.. soms is een beetje rust ook wel lekker…haha!

Deze lamp is van Helder Dutch Design, Remon is een geweldige deelnemer die telkens weer met nieuwe toffe en te gekke producten op de proppen komt! Veel interieur items, maar ook zijn armbanden doen het erg goed!

5. Gezellige theekopjes

Ik ben natuurlijk fan van de producten uit mijn eigen label SHPPR Lifestyle. Misschien een beetje schaamteloos om deze te noemen hahaha, maar ik moet zeggen dat van alle dingen die ik doe, dat ik het ontwikkelen van mijn eigen label misschien toch wel het allerleukste vind. Ik ben helemaal weg van deze “tea mugs”, ze kunnen echt bij ieder interieur en wij gebruiken ze thuis ook veel voor de warme choco!

Ik heb natuurlijk meerdere producten, waar ik fan van ben of die ik zelf heb, dus ik had net zo goed een lijstje van mijn 25 favoriete producten” kunnen maken. Misschien goed om die op een ander moment nog eens onder het voetlicht te brengen! 🙂

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 203 reviews.