Grappige cadeaus

Je kent het wel. Last minute nog even een cadeau moeten scoren voor bijvoorbeeld een verjaardag. Nu wil je niet met zo’n standaard cadeau aankomen, maar zoek je echt iets origineels. Ook zoek je eigenlijk iets, wat zal zorgen voor een lach op het gezicht van de ontvanger.

Hieronder staan een aantal grappige cadeaus, die jou uit de brand zullen helpen!

Grappige cadeaus voor mannen

Onderhoudsbox Gladjanuns – Rottlucht

Rottlucht is geen verzorgingslijn. Echte mannen verzorgen zich niet, die doen alleen aan onderhoud. Alleen het broodnodige zonder teveel poespas.

Deze onderhoudsbox van Rottlucht bevat alles voor een echte gladjanus. De box bevat Rottlucht Zeep, Geurwater en een handdoek. Meer heb je toch niet nodig?

Tegels – Gekkiggeit

Deze tegeltjes van gekkiggeit zijn zowel leuk als cadeautje voor mannen en vrouwen. De tegels van Gekkiggeit worden namelijk met de hand beschreven, dus elke tegel is uniek! Ze zijn ook nog een super grappig!

 

Grappige cadeaus voor vrouwen

Snijplanken – Gekkiggeit

De Snijplanken van Gekkiggeit zijn niet alleen heel handig om te gebruiken, het zijn ook nog eens echte “eye-catchers”! Je kunt ook heel goed je hapjes serveren op deze planken.

De tekst op de snijplanken van Gekkiggeit wordt er met de hand in gebrand en zijn super grappig. Elke snijplank is uniek. Echt een aanrader als je opzoek bent naar een origineel cadeau!

Katoenen tassen – Gekkiggeit

De katoenen tassen van Gekkiggeit zijn super handig om bij je te hebben, wanneer je boodschappen gaat doen of gaat shoppen. En met een tas met een vrolijke tekst erop, wordt boodschappen doen natuurlijk nóg leuker! Van katoenen tassen kun je namelijk nooit genoeg hebben!

Sokken – Gekkiggeit

De Sokken van Gekkiggeit zijn grappige sokken, die natuurlijk niet in jouw sokkenla mogen ontbreken! Maar ze zijn nog leuker om cadeau te doen!

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 179 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere ervaring te bieden.