Hoe duurzaam ben jij vandaag?

De aarde is naar schatting 4,5 miljard jaar oud. Ze is vermoedelijk ontstaan uit het stof en puin van eerdere hemellichamen. De Maan moet in dezelfde tijd of iets later zijn ontstaan, maar hoe precies weten we niet. Misschien is er wel een enorme botsing geweest tussen de aarde en een andere planeet, waarna de Maan zich vormde uit de losse brokstukken.

Er wordt geschat dat ca. 3,5 miljard jaar geleden het allereerste leven op aarde is ontstaan, maar dit waren alleen nog kleine bacteriën. Pas veel later leefde er echte mensen op aarde.

De afgelopen jaren heeft de aarde het erg zwaar gehad door klimaatveranderingen. Het klimaat verandert doordat de temperatuur op aarde stijgt. Dat komt doordat er steeds meer broeikasgassen zoals CO2 in de lucht komen. De aarde kunnen wij op veel manieren helpen, door bijvoorbeeld voor groene stroom te kiezen, door vaker de fiets te pakken of door minder vlees te eten.

To Jungle

Ook Swan helpt graag mee om de aarde net een stapje schoner te krijgen. Wij verkopen verschillende duurzame producten om de aarde een handje te helpen. Deze artikelen zijn van To Jungle en samen ‘junglen’ we de wereld mooier en schoner. Ieder stapje kan daarbij helpen.

Of je nu wat afval van de straat in de prullenbak doet, zelf een tasje meeneemt naar de supermarkt of zelfs helemaal zero-waste gaat leven. Wij maken het een stuk makkelijker en leuker met onze To Jungle producten! Voor deze To Jungle producten vinden we het belangrijk dat een stap in de goede richting vooral leuk is! Een duurzame levensstijl is immers geen ‘hype’, maar de nieuwe standaard! Daarom vind je bij ons de onmisbare basics en verrassende nieuwe producten.

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 179 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere ervaring te bieden.