In het straatje van… Swan #2

Deze week weer een nieuwe editie “In het straatje van… Swan!”. Dagelijks worden er weer nieuwe producten toegevoegd aan de online winkel! Producten van verschillende creatives worden samengevoegd in gave en sfeervolle settings. Zo komen de producten nog beter tot zijn recht!

In dit toffe hoekje is Priscilla te zien, met een elegante haarband van Your Fashion Secret. Op het bijzettafeltje ligt een snijpack van Gekkiggeit. Deze is niet alleen handig om te gebruiken, het is ook een echte “eye-catcher”! De tekst op de snijplanken van Gekkiggeit wordt er met de hand in gebrand en maakt ze ieder uniek! De keramische mokken van SHPPR Lifestyle hebben een stoere, aarde kleur en gaan helemaal “back to the seventies”.

Het gebreide vest dat Priscilla draagt is van Phixi. De trui is gemaakt van een heerlijk warme wolblend, met een subtiele glitter. Naast haar staat het schattige tasje “Coco” van ByFalize. Je kunt de tas op diverse manieren dragen, dankzij de verstelbare draagband. Het is ook nog eens praktisch ingedeeld met drie opbergvlakken!

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere ervaring te bieden. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.