Jouw thuiskantoor inrichten doe je zo!

Corona is de deur uit, maar thuiswerken is voor een gedeelte de nieuwe norm geworden. Corona heeft laten beseffen dat het niet zo verkeerd is om een of twee dagen in de week heerlijk thuis te werken. Maar waar je werkomgeving altijd voor je ingericht wordt, moet je je thuiskantoor toch echt zelf inrichten. Je thuiskantoor inrichten vraagt wel wat tijd, maar vooral een hoop inspiratie. Inspiratie is gelukkig niet ver, want wij helpen je daar een handje mee. Zodat jij jouw thuiskantoor naar jouw smaak kan inrichten!

Kleur kan niet ontbreken

Kleur in je thuiskantoor is een must! Dit doe je het snelste met een bos bloemen, maar om elke twee weken nieuwe bloemen te kopen, wordt toch soms een beetje duur. De uitkomst? Droogbloemen in een mooie vaas! Droogbloemen gaan veel langer mee dan normale bloemen en zijn daarnaast ook super kleurrijk! Kleurrijke bloemen in een mooie egale vaas is iets wat dat tintje kleur aan je thuiskantoor geeft.

Vul de muur

Nu dat je bureau of vensterbank een kleurtintje heeft gekregen, is de muur nog niet gevuld. Concentratie weg? Even een kwartiertje staren naar je muurdecoratie, top oplossing!

Waar de een houdt van een simpele wand decoratie, houd de ander van iets groters of iets drukkers. Een houten wanddecoratie om het simpel en clean te houden. Of een mooi wandkleed voor iets meer vorm. Maar soms is een afbeelding van jouw stad al meer dan voldoende voor jouw thuiskantoor.

Wandkleed tropical

Koffie is een vereiste voor je thuiskantoor

Werken zonder koffie? Dat kan niet. Moet koffie fancy fijn? Natuurlijk! Op kantoor heb je soms niet de leukste keuzes uit koffie mokken, maar bij je thuiskantoor kan alles! Een leuke koffiemok, maakt het toch net iets makkelijker om je bed uit te komen en aan het werk te gaan.

Thuiswerken is helemaal niet zo erg wanneer je thuiskantoor een plek is waar je echt je ding kan doen! Natuurlijk is dit maar een klein gedeelte van hoe je je kantoor kan vullen, check de rest van de webshop ook! Zodat jij een kantoor hebt, waar je je echt thuis voelt

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 203 reviews.