Meet the creative – Britt

Britt

Boekenleggers, notitieblokken, stickers, pins, sleutelhangers, noem het allemaal op! Creative Britt maakt het allemaal! Inspiratie komt gewoon aanvliegen voor al deze ontwerpen. ‘Ik krijg inspiratie van alles wat ik om me heen zie, wanneer ik buiten loop of soms heel simpel wanneer ik op Pinterest rond scroll.
De perfecte omschrijving voor creative Britt? Een wandelende creatief!

De start van Basically Britt

Voor Britt begon haar creative verhaal achter haar bedrijf op YouTube. In 2015 startte zij haar YouTube kanaal waarin ze boeken besprak die zij graag las. ‘Met het lezen is een boekenlegger nooit een verkeerd idee en omdat ik altijd al van tekenen hield, kwam daar het eerste idee voor Basically Britt.’ Waar het toen allemaal begon bij boekenleggers, breidde dit zich als snel uit naar veel meer dan dat. De ontwerpen voor stickers, notitieblokken, pins etc. bleven maar komen, wat ook zeker te zien is in de Swan Market winkels.

De weg naar Swan Market was voor Britt anders dan de meeste andere ondernemers die op Swan Market verkopen.
Na mijn studie was ik op zoek naar een baan, ik kende Swan Market altijd al van de markten in Rotterdam.
Ik kwam toen een vacature tegen van Swan Market voor social media medewerker. ‘Ik heb toen een jaar op kantoor gewerkt en dat is hoe ik uiteindelijk de winkels inrolde.’

Hoe het allemaal loopt

De vrijheid en dankbaarheid die Britt heeft voor haar onderneming is iets waar je echt enthousiast van word. Voor Britt is creatief bezig zijn de gehele dag iets waar ze, toen ze jonger was, alleen maar van kon dromen.
Soms merk ik wel dat het heel belangrijk is om discipline te hebben, want er moet natuurlijk wel gewerkt worden en niemand zegt je wat je moet doen.’ Naast de uitdagingen die Basically Britt heeft, is het iets wat met zoveel enthousiasme gebeurt, wat ontzettend leuk is om te zien! Niet alleen zie je dat enthousiasme bij creative Britt, je ziet het ook in de producten terug!

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 189 reviews.